Els candidats del PSC visiten l'empresa Francisco Oller

Proposen crear una regidoria del suro a l'Ajutament de Cassà

Política, Societat, Economia, Cultura

Silvia Paneque, amb  Marià Montsunyer i Alfons Martinez a l'entrada de Francisco Oller SA
Silvia Paneque, amb Marià Montsunyer i Alfons Martinez a l'entrada de Francisco Oller SA

Els candidats a les alcaldies de Girona i Cassà de la Selva, Sílvia Paneque i Marià Montsunyer, han visitat aquest matí l’empresa de fabricació de taps de suro Francisco Oller S.A., de Cassà de la Selva, per tal de fer-los arribar algunes de les propostes en relació a l’àmbit empresarial que inclou el programa de la candidatura socialista a l’alcaldia de la població. 

Sílvia Paneque ha donat suport així al candidat de Cassà de la Selva, una localitat a on s’ha recuperat la candidatura socialista després de vuit anys. 

Marià Montsunyer ha explicat que des de la candidatura del PSC a l’alcaldia de Cassà hi ha una consciència plena de la gran importància que té el sector del suro per a la població.  Per això, una de les seves propostes “és la creació d’una regidoria del suro, per deixar clar que hi ha una aposta clara de suport a aquesta indústria”. 

En la mateixa línia de suport al sector se situa la proposta de portar l’FP dual a l’institut Cassà, “a través d’un grau específic per formar persones que puguin treballar en el sector del suro, tant des del punt de vista de la visió artificial, com des del punt de vista de la mà d’obra qualificada”.

Durant la seva visita a l’empresa, Paneque i Montunyer han recollit també algunes propostes de l’empresa, com ara les millores en la geolocalització del polígon i les seves empreses, millores també en l’aeroport de Girona per aconseguir un increment de visitants i clients potencials. 

Paneque ha explicat que s’ha compromés amb l’empresa “a treballar des del Parlament de Catalunya per aconseguir línies de suport als petits propietaris de sureres, que tenen recursos limitats per fer una gestió forestal correcta, perquè puguin explotar les seves finques de la millor manera”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article