El Corks tornen a sorprendre amb una Tomakina de confetti

Societat, Esports, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Tomàquets de confetti a la Tomakina de la Festa Major
Tomàquets de confetti a la Tomakina de la Festa Major

Un dels actes més esperats de la festa major, el que organitzen els Corks ha arribat aquesta tarda amb l'anunciada Tomakina que ha esdevingut una gran pluja de confetti i de pilotes vermelles en comptes de la guerra de tomàquets de l'original.

Centenars de persones han gaudit de l'espectacle que s'havia guardat amb gran secret per donar la gran sorpresa que ha esdevingut aquesta cita.

Avui han continuat els actes de la Festa Major amb diverses propostes per a tots els públics, que continuaran en les properes hores.

 

Brutal xerrada gastronòmica amb Marc Ribas
El Corks tornen a sorprendre amb una Tomakina de confetti
Trobada de clàssics a la plaça de la Coma
La Tomakina
El Corks tornen a sorprendre amb una Tomakina de confetti

Comentaris

CASSANENC CASSÀ DE LA SELVA
3.

Aquest noi que va davant dels Corks, que viu a Can Serra, i que tothom diu que és un gran gestor en tots els sentits, potser seria una bona opció com a alcaldable per d´aquí a quatre anys...

Graciel·la Coris Saura Cassà de la Selva
2.

Moltes gràcies Corks per la feinada desinteressada. Feu que esperem amb ganes el dissabte a la tarda de la Festa. Enhorabona perquè a cada ocasió us aneu superant!

Narinant Cassà
1.

Crec que recullo l'opinió de molts covilatants expressant la més gran de les felicitacions als CORKS i tots el seus col.laboradors pel gràn èxit de la TOMAKINA 2019.
Gent amb ganes de fer coses i de fer poble són el que realment convé a Cassà. Que en sou de ben parits !!*!!

Comenta aquest article