La Selvatana torna a triomfar amb la Serenata de Festa Major

Robet Mundet agraeix la feina feta per l'anterior equip municipal

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Ovació final del polivalent  a la Selvatana
Ovació final del polivalent a la Selvatana

El nou alcalde de Cassà, Robert Mundet (JxC), ha aprofitat el tradicional parlament de la serenata de Festa Major per agrair la feina feta per l'anterior equip de govern d'ERC tant en la programació de la Festa Major com en general per Cassà. Mundet, que va ser escollit dissabte com alcalde de la vila, ha promès que amb el treball del seu equip esperava que els fruits del nou equip també es notessin al poble i ha reconegut a l'Orquestra Selvatana amb uns rams de flors i amb un nou regal en forma de taps trefins, un per cada membre de l'orquestra.

La serenata de la Selvatana ha  aplegat diferents estils musicals i ha tornat a omplir de gom a gom la nau polivalent amb un públic que no s'ha cansat d'aplaudir  fins que no ha arribat el bus final "Girona m'enamora" que ha estat un gran colofó a la vetllada.

La festa de Cassà continua dimarts amb els espectacles "Cassà es vesteix de música" que durant bona part de la jurnada ompliran carrers i places de grups i intèrprets.

Mundet i Vallès, ballant en un momnet de la serenata
La Selvatana torna  a triomfar amb la Serenata de Festa Major
La Selvatana torna  a triomfar amb la Serenata de Festa Major

Comentaris

Anònim Cassà
1.

Heu vist la mitjana d'edat del públic de la Selvatana? Crec que ja no tenen temps ni de reinventar-se. (I això va també per les altres orquestres d'envelat).

Comenta aquest article