Xevi Carrera i Josep Antoni Pèrez reben els Taps d'honor dels premis Cassa destapa l'esport

Mireia Badosa i Marc Pinsach, millors esportistes femení i masculí

Societat, Esports, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Foto de grup dels guardonats a la Gala d'en guany
Foto de grup dels guardonats a la Gala d'en guany

El directiu, jugador, entrenador i promotor dels escacs a Cassà Josep Antoni Pérez i l'exjugador i exentrenador de bàsquet Xevi Carrera van rebre ahir a la nit els guardons de Taps d'honor en la gala Cassà destapa l'esport celebrada a la Sala Centre Recreatiu, sota la presidència de l'alcalde de Cassà, Robert Mundet, i del representant territorial d'esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols.

En la segona edició de la festa es van  triar també els milors esportistes de l'any, guardons que van recaure en la jugadora de tennis taula, Mireia Badosa, i en el corredor de curses i d'esquí de muntanya, Marc Pinsach. En l'apartat d'equips, l'equip infantil masculí de la UD Cassà de futbol i el femení del tennis taula Cassà van ser els distingits per la seva brillant trajectòria durant aquesta temporada.

El guardó "Cassà, poble educador" atorgat per l'Ajuntament a l'entitat que s'hagi destacat per promoure els valors de l'esport va ser per al club ciclisme Gerunda, per la seva col·laboració en les campanyes de seguretat viària.

També van rebre reconeixements altres equips i esportistes de diferents especialitats per la seva trajectòria o resultats aconseguits als darrers mesos com l'equip sènior masculi de bàsquet del Foment, la Núria Duran, la Sílvia Almirall, els taekwondistes Àlex de Dios, Sara Belhaj, Oriol Pericot i Adrià de Dios, els equips d'hoquei benjamí i infantil de l'FDC, l'equip de xou júnior de patinatge artístic o les patinadores Abril Nogué, Rita Noguer  i Anna Torres.

 

Josep Pujols, representant de la Generlaitat a la Gala
Parlament de l'alcalde de Cassà, Robert Mundet
Tap d'honor per a Xevi Carrera
Josep Antoni Perez, tap d'honor
Els finalistes en equips masculins
Xevi Carrera i Josep Antoni Pèrez reben els Taps d'honor dels premis Cassa destapa l'esport
Guardó al millor esportista masculí
La nova regidora d'esports Loures Martin, durant l'a Gala
Núria Duran va rebre un reconeixement per la seva trajectòria esportiva

Comentaris

Joan Navarro Cassà de la selva
1.

A veure quan feu un reconeixement als dirigents del Taekwondo Jorsan, cada any amb els seus esportistes guanyant medalles per Espanya i Europa, posant Cassà al mapa i amb una dedicació de 10. Gràcies.

Comenta aquest article