A punt els concerts d’estiu del ‘Solfejant’.

Cor Geriona, Guillem Roma, Quartet Brossa, Balkan Paradise Orchestra, The Sey Sisters, integren el programa

Societat, Lleure i festes, Cultura, Entitat

A punt els concerts d’estiu del ‘Solfejant’.
A punt els concerts d’estiu del ‘Solfejant’.

Els concerts d’estiu del ‘Solfejant’ de Cassà de la Selva és un cicle de concerts que té lloc els dijous de juliol i els de les dues primeres setmanes d’agost a les 22 h al pati de la casa modernista de Can Trinxeria ubicada a la plaça de la Coma.

EL CARTELL DEL ‘SOLFEJANT’ 2019 és el següent:

A les 22 h | Al pati de Can Trinxeria | 8 euros

11 de juliol, Geriona, Entre musicals.

El títol de l’espectacle ja ho diu tot: el món dels musicals, que tant bé encaixa amb les veus i la interpretació de les setze noies de Cor Geriona, en serà el protagonista. No hi faltarà cap dels ingredients que té un bon musical: històries trepidants, amors i desamors, drama i comèdia, lliçons de vida i molta emoció! Això sí, tot ho viurem a través del cant, la dansa i la interpretació.

Es presenten quatre medleys que recullen els temes de quatre musicals amb molta personalitat (els Miserables, Mamma Mia, el Petit Príncep i La La Land).

18 de juliol, Guillem Roma, La constant i la variable.

Guillem Roma ens convida a una experiència nova per arribar a les cançons d’una altra manera. Amb naturalitat el músic destapa un procés creatiu compartint reflexions sobre les vides que pot tenir una cançó. Què passa quan transformem les cançons? Que s’amaga dins de cada una d’elles? Què hi ha de constant i de variable? Preguntes que conviden a deixar-se portar pels sons i els seus significats.

25 de juliol, Quartet Brossa, Cançons dels brigadistes

Cançons dels brigadistes és una aproximació musical a les melodies que van acompanyar les brigades internacionals en el periple bèl·lic a la península en favor del manteniment de la segona república espanyola. El Brossa Quartet de Corda proposa un escolta atenta a la banda sonora d’un conflicte armat del segle XX. Així, la música esdevé un reflex emotiu i sensible dels vençuts i permet un record nítid i directe de les circumstàncies del conflicte i sobretot dels sentiments contrastats d’eufòria i sofriment de les persones que conformen el camp de batalla.

Brossa Quartet de corda/ Marta Valero/ Gregori Ferrer/ Pinyu Martí

1 d’agost, Balkan Paradise Orchestra, K’ataka.

La força de la Balkan Paradise Orchestra neix de l’energia i tradició balcànica esdevenint una fanfàrria inusual, original i explosiva. Formada exclusivament per dones, de 8 a 10 músics que s’endinsen en un repertori que encara va més enllà jugant amb altres estils. Un laboratori de sons, ritmes i tradicions que regala espectacle.

8 d'agost, The Sey Sisters, Rise.

The Sey Sisters ens conviden a viure un sentit viatge musical des del gospel fins a la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l'esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l'esperit i l'anima gospel amb la que volen reivindicar el seu paper com a afro descendents.

Edna Sey – veu / Kathy Sey – veu i percusió / Yolanda Sey – veu / Albert Bartolomé – piano, teclat i saxo

Tota la informació del ‘Solfejant’ és disponible a www.cassa.cat/solfejant

Per a més informació:

Ajuntament de Cassà de la Selva

comunicacio@cassa.cat

Venda d'entrades: www.ticketea.com

Al Centre Cultural Sala Galà / C. Molí, 9 | 17244 Cassà de la Selva / Tel. 972 46 28 20 | info@salagala.cat

A Can Trinxeria, 1 hora abans del concert / Abonament a tots el concerts: 35 €

Menors de 14 anys acompanyats, entrada gratuïta (cal sol·licitar-la).

Aforament limitat i entrades no numerades.

L'organització es reserva el dret de fer canvis en el programa si les circumstàncies ho requereixen.

En cas de mal temps, els concerts tindran lloc a la Sala Centre Recreatiu.

A punt els concerts d’estiu del ‘Solfejant’.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article