Els candidats d'ERC presenten el programa elctoral

Política

ERC Cassà celebrarà aquest divendres 8 de maig a les 8 del vespre a la Sala Galà, l’acte públic de presentació dels membres de la candidatura i el programa electoral amb que es presenten a les properes eleccions municipals.

En el transcurs de l’acte es presentaran cada un dels membres que formen l’equip d’Esquerra Cassà, al mateix temps que alguns d’ells desgranaran les principals propostes d’ERC pel poble i l’Ajuntament de Cassà. Tancarà l’acte el candidat d’ERC, Martí Vallès,.

Continuant amb els actes del primer cap de setmana de campanya electoral, els republicans també celebraran un acte amb la presència d’Ernest Maragall, ex membre del PSC, fundador de NeCat i ara membre de MES.

L’acte es celebrarà el dissabte a les 17:00 de la tarda, on la candidatura d’ERC Cassà convida a tothom a fer el cafè i conversar amb en Martí Vallès i l’Ernest Maragall a la Sala d’Actes de l’antic Ajuntament a la Plaça de la Coma.


Dissabte al migdia, presentació de CiU
Per la seva banda, la candidatura de Convergència i Unió a les municipals de Cassà de la Selva, ha anunciat la presentació del seu programa electoral pel proper dia 9 de maig a les 12.00h del migdia a l’Auditori de la Sala Galà.

En aquest acte, Convergència desgranarà els punts bàsics del seu programa electoral, agrupat entorn als cinc compromisos principals que la federació agafa de cares a la propera legislatura.

De la mateixa manera, a partir d’aquest dissabte també estaran disponibles a la web de CiU  tant el programa electoral com els resultats del procés participatiu.Comentaris

Glòria Roca Cassà de la Selva
1.


Dia 07.05.2015 a les 07:02 hrs del mati. El carrer de les Barrequetes està ple de propaganda electoral al terra. Sense donar-me compte, trepitjo 7 o 8 fulletons d' un partit polític que es presenta per l' alcaldia de l' Ajuntament de Cassà de la Selva. La veritat que aquesta situació no l' he entesa mai, i no entenc com en èpoques d' eleccions es repeteix.

Observació per partits polítics que es presenten a l' Ajuntament de Cassà de la Selva: " El civisme que s' exigueix als vilatants d' un poble, s' ha de demostrar abans d' asseure a un cadira de l' Ajuntament".
I queda clar que no n' hi ha.

Per cert, gent de CIU tota la vostra propaganda electoral ha acabat trepitjada per la gent de carrer, i llavors els operaris del servei de neteja ho han recollit amb una escombra i d' aqui a les deixalles.

Comenta aquest article