Excel·lents resultats dels exàmens de Cambridge i de DELF dels alumnes de l'INS Cassà de la Selva

Un 92,5% dels alumnes obté el títol al qual aspirava

Cultura

Aquest curs ha estat  el tercer any d’implementació del projecte Cambridge-DELF. Els alumnes s’han examinat de les proves de la Universitat de Cambridge i del DELF (títol oficial del govern francès) en el propi centre, amb examinadors externs, mercès al conveni que tenim signat amb la Universitat de Girona i amb Alliance Française i els resultats han estat excel·lents..

 Entre anglès i francès, hem presentat 80 alumnes (de 2n d’ESO, 4t d’ESO  i batxillerat). 74 alumnes han obtingut el títol al qual aspiraven i 6 han obtingut un títol inferior. El 92,5% dels alumnes han obtingut el títol al qual aspiraven i el 7,5% han obtingut un títol inferior. Cap alumne ha suspès i tots han obtingut títol. En el cas del francès, el percentatge d’alumnes que ha obtingut el títol al qual aspiraven és del 100%.

Els dos alumnes de francès que  han tret millor nota han obtingut una beca l’Alliance Française de Girona per seguir estudiant francès el curs vinent.

Aquest projecte és possible gràcies a la plena implicació de tots els professors d'anglès i francès de l'institut i la col·laboració de l'AMPA, que paga una part del cost de la matrícula dels alumnes que s'examinen.

Després dels bons resultats de les PAU d'aquest mes de juny, aquest excel·lent resultat és una bona notícia per al nostre institut, i més tenint en compte la gran quantitat d'alumnes presentats a aquestes proves (80), que han estat preparats pel professorat del centre a través de diferents matèries comunes i optatives.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article