27 bosses de sang més recollides a la donació de l’agost

Les 3 jornades de donacions fetes aquest any han tingut més donants que el 2014

Cultura

La donació de sang organitzada el passat dissabte 1 d’agost a Cassà va aconseguir 27 bosses de sang més que l’estiu anterior. 


El bon ritme de donants s’ha mantingut durant tot aquest any ja que les tres donacions que s’han organitzat durant la primera part del 2015 – el mes de gener, abril i agost -  han tingut més èxit que les del 2014.

En relació amb el 2014, a la donació del gener d’aquest any hi va haver 13 usuaris més, a l’abril la diferència va ser de 2 donants i a l’agost, tal i com hem dit, s’han recollit 27 bosses més.

La delegada de la donació de sang de Cassà, Maria Rosa Costa, ha fet públic que la propera donació extraordinària tindrà lloc el mes de setembre, durant la Fira de Santa Tecla. L’entitat posarà un autobús al Passeig Vilaret per atraure a tots els visitants.

L’alcalde de Cassà, Martí Vallès, insisteix en la importància de donar suport a aquest tipus d’iniciatives. És per això que a partir del mes de gener l’Ajuntament es coordinarà amb els organitzadors per promocionar la donació de sang entre els joves que hagin fet 18 anys.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article