ERC celebra la Diada amb l'homenatge a Josep Dalmàs

Cultura

La secció local d’ERC Cassà celebrarà la diada de Catalunya el divendres 11 de setembre amb la popular ofrena a Josep Dalmàs, darrer alcalde cassanenc del període de la República. La celebració serà a les 11 del matí davant del monument Josep Dalmàs a la plaça Josep Pla.

 En aquest mateix acte també es farà entrega dels XI Premis Josep Dalmàs que reconeixen la tasca de diverses persones i entitats del poble.

ERC Cassà ha animat  tots els cassanencs a participar als actes de celebració de la diada de Catalunya que es faran al poble i que detallem a continuació.

- Dijous 10 de setembre, 20 h. Acte institucional de la Diada de Catalunya al Pati de Can Trinxeria. Hi participaran l’Alcalde Martí Vallès, el cap de llista de CIU Robert Mundet i el coordinador de Cassà per la Independència Joan Riera.

- Dijous 10 de setembre, 21.30 h. Tercera marxa de torxes. Es començarà a la plaça de la Coma. Organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de Cassà de la Selva.

- Divendres 11 de setembre, 11 h. Acte d’homenatge al monument Josep Dalmàs. Organitzat per la secció local d’ERC Cassà.

- Divendres 11 de setembre, 13 h. Autobusos a la Via Lliure 2015 (Barcelona). Organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de Cassà de la Selva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article