L'Escola Municipal d'Art ja porta el nom de Josep Lloveras

Cultura

Aquest migdia s'ha fet oficial el "bateig" de l'Escola Municipal d'Art de Cassà de la Selva amb el nom de Josep Lloveras; una placa amb la imatge del pintor, a l'entrada de la Sala Galà, servirà de recordatori de la gran tasca feta per l'artista cassanenc en la promoció de l'art al nostre poble, especialment entre els infants.

El director de l'Escola d'Art, Carles Torrent Pagès, a més de destacar el paper de Josep Lloveras en la promoció de l'art al nostre poble, ha volgut que aquest nom, que a partir d'ara identificarà el centre, serveixi per encetar una nova etapa a l'EMA de Cassà amb noves iniciatives i activitats que facin crèixer el projecte. "Si ens atiurem, anem enrere. Cal anar sempre endavant per anar consolidant aquest gran projecte", ha manifestat.

L'alcalde de Cassà, Martí Vallès, ha destapat la placa que serveix de recordatori de la figura de Josep Lloveras i ha expressat el desig que el nom de Lloveras serveixi de permanent record en les generacions de cassanencs per la seva tasca artística reconeguda internacionalment i sobretot per la feina pedagògica que va empendre, que va ser l'origen de l'actual escola municipal.

Alumnes de l'Escola i familiars del pintor -finat l'any passat- han estat presents a l'acte en el que el fill de l'artista, Pere, ha volgut donar les gràcies i expressar el convenciment que la llavor  plantada pel seu pare dona molts de fruits amb l'escola d'art.

L'acte ha estat un dels que s'ha anat succeint amb motiu de la Fira de Santa Tecla que, amb un considerable èxit de participació se celebra durant tot el dia d'avui a Cassà de la Selva.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article