Dumenge, 3a jornada de l'Oncolliga a Cassà

Cultura

Ciutadans, entitats i artistes s’uniran aquest diumenge 27 de setembre a la tercera diada solidària contra el càncer a Cassà de la Selva. Es preveu que unes 500 persones participin als actes organitzats per la delegació de l’Oncolliga de Cassà de la Selva.

A les 8 del matí els més esportistes podran participar a la caminada i bicicletada popular. Durant el matí es faran diverses activitats per celebrar aquesta diada.

L’acte central tindrà lloc a partir de les 2 del migdia amb el dinar popular al Pavelló Polivalent. Es preveu que hi assisteixin unes 500 persones.

Diversos artistes participaran al dinar popular de l’Oncolliga de Cassà. Els acordionistes 4diatònics, Albert Martínez i Enric Colomer, l’escola de ball Sibiem, Els Panxuts, Els Trefins, El duet l’Anfila amb Lluís i Adam i Neus Mari o el Pianista Emilio Sánchez seran els que voluntàriament oferiran actuacions als assistents del dinar solidari.

Per altra banda, a Cassà hi ha l’equip de cassanencs, “Sa_patilla full 2015”, que participaran a la competició de l’Oncotrail, la qual aquest any compta amb 620 participants, 290 més que l’any passat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article