Ens ha deixat Josep Artigas, president de la Penya Blanc-i-blava de Cassà i comarca

Societat

Aquesta matinada ens ha dit adéu Josep Artigas, president de a Penya Blanc-i-blava de Cassà i comarca de Girona,  a punt de complir 87 anys. Estanquer de la plaça Mn. Cinto, exentrenador de diferents equips de la UD Cassà i de futbol amateur, apassionat del futbol i del seu Espanyol, en "Xixu" Artigas, com era  habitualment conegut, ha mort aquesta matinada, de manera sobtada.

Divendres que ve  a les 10 del matí, a l'església parroquial de Cassà, es farà el funeral per la mort de Josep Artigas, que deixa vídua, i dos fills i un gran nombre d'amistats conquerides al llarg dels anys en el mon professional, personal i esportiu grácies en bona part al seu tarannà sempre afable i simpàtic amb tothom.

Descansi en pau.

Comentaris

VICENÇ NOS TERRASSA
3.

Encara que no et tingui aprop, sempre estarás present en el meu cor i el de la meva senyora. Grácies amic, per haver compartit tantes coses. Una abraçada molt forta.

Carles Xirgu i Genoher Cassà
2.

Bon veí,molt agradable i instruït en la conversa sobre múltiples qüestions. Una abraçada als familiars.

cassanenc cassà
1.

Una abraçada d´admiració (d´un culé) per la feina ben feta a la penya blanc-i-blava de Cassà i també per l´amabilitat que repartía de sempre.

Comenta aquest article