La votació final dels pressupostos participatius del 2018 està en marxa fins al 24 de juny

Cultura

La fase de votació final dels pressupostos participatius 2018 a través de la qual els cassanencs poden escollir directament 3 de les 12 propostes ja ha començat i estarà en marxa fins al 24 de juny.

Poden votar totes les persones que hàgiu complert els 16 anys abans del 5 de maig de 2018 i que estigueu empadronades a Cassà de la Selva des d’abans d’aquesta data.

Només necessiteu el número de DNI (8 dígits + lletra) o, en el cas de no tenir-ne, la targeta de residència (X, Y o Z + 7 dígits + lletra) o el passaport (si no teniu DNI o NIE, caldrà posar-hi el número de passaport tal com es va entrar al registre d’empadronament de l’Ajuntament). També hi haureu d’indicar la vostra data de naixement.

COM I FINS QUAN ES POT VOTAR?
El període per votar comença el 4 de juny i finalitza el 24 de juny (ambdós inclosos).
Podeu votar de dues maneres:
1.- En línia a través del lloc web http://participa.cassa.cat
2.- Mitjançant aquesta butlleta. Cal dipositar-la a les urnes habilitades per votar, que trobareu als emplaçaments següents:
Ajuntament (Can Nadal)
Centre Cultural Sala Galà
Piscina Coberta

Podreu trobar més butlletes físiques al costat de les urnes habilitades per votar.

Totes les persones amb dret a vot només podran votar una sola vegada. Si voteu en línia i també dipositeu una butlleta física a les urnes habilitades per votar presencialment, únicament valdrà el vot emès a traves d’internet. Si dipositeu més d’una butlleta física a les urnes només es comptarà el vot de la primera que sigui comptabilitzada (sempre que no s’hagi votat també a través d’Internet). Si voleu votar dues vegades a través d’internet, el sistema no us deixarà. Suplantar la identitat d’una altra persona a l’hora d’emetre un vot és un delicte.

Consulteu totes les propostes i més informació sobre el procés AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article