Alumnes de La Salle Cassà guanyen el premi Joves i Mobilitat sobre seguretat viària i convivència

El concurs ha comptat amb la participació de 1.698 estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà procedents de 68 escoles i instituts de tota Catalunya.

Cultura

El concurs Joves i Mobilitat, organitzat pel RACC amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i dels Departaments d’Interior i d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha lliurat els premis de la seva 11a edició, que enguany ha centrat la seva temàtica en la seguretat viària i la convivència entre els diferents modes de transport. Entre eñs guardonats hi ha un grup de 1r d'ESO de la Salle Cassà.

El concurs Joves i Mobilitat té l’objectiu de promoure actituds i valors de mobilitat segura, sostenible i responsable, entre els nois i noies de 13 a 17 anys. Al llarg de la seva trajectòria hi han participat més de 15.000 joves de tota Catalunya que han donat la seva visió sobre la mobilitat en més de 10.000 treballs.
Aquest any, alumnes de l’Institut La Garrotxa, d’Olot; del Col·legi Maristes Valldemia, de Mataró; i de l’Institut Antoni Torroja, de Cervera, han estat premiats en les tres categories del certamen: anunci gràfic, article d’opinió i vídeo-relat, respectivament. El jurat ha valorat que els alumnes hagin presentat propostes creatives que fomenten actituds cíviques i responsables en mobilitat i amb un format i llenguatge entenedors per a un públic jove.

El premi a la classe amb millor participació, tant per la qualitat com per la quantitat de treballs presentats, ha estat pel grup de 1r d’ESO A de La Salle Cassà (Cassà de la Selva), mentre que el professor Jaume Prat, del Col·legi Maristes Valldemia, de Mataró, ha estat guardonat per la seva dedicació i capacitat de motivació, en ser el docent que més treballs ha tutoritzat.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de 1.698 estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà distribuïts en 611 grups, tutoritzats per 89 professors i procedents de 68 centres educatius de tota Catalunya.

El lliurament de premis, que s’ha celebrat a la seu del RACC, ha comptat amb la presència de Josep Mateu, president del RACC, Miquel Buch, conseller d’Interior, i Juli Gendrau, Director del Servei Català de Trànsit.

Els guanyadors i finalistes d’aquesta 11a edició del concurs ‘Joves i Mobilitat’ són:
ANUNCI GRÀFIC
 Guanyador: Anna Garnatxe, David Pujol i Laia Palomeras, de 1r de Batxillerat de l’Institut La Garrotxa, d’Olot, pel treball “No és només la teva vida”.

 Finalista: Aina Belenguer i Ferran Oliva, de 2n d’ESO de l’Escola Voramar, de Barcelona, pel treball “Busca els errors”.

ARTICLE D’OPINIÓ
 Guanyador: Lucía Magro, Maria Bertran i Maria Manté, de 4t d’ESO del Col·legi Maristes Valldemia, de Mataró, pel treball “Com animals”.

 Finalista: Carlota Esteban, Maria Fernández i Marina Martínez, de 4t d’ESO del Col·legi Maristes Valldemia, de Mataró, pel treball “No estem sols”.

VÍDEO-RELAT
 Guanyador: Joan Coromina i Marc Celeiro, de 1er de Batxillerat de l’Institut Antoni Torroja, de Cervera, pel treball “RACC Joves i mobilitat”.

Finalista: Martina Hospedales, Maria Fernández i Marina Martínez, de 4t d’ESO del Col·legi Maristes Valldemia, de Mataró, pel treball “La bona convivència salva vides”.

PROFESSOR/A MÉS MOTIVADOR
 Jaume Prat, del Col·legi Maristes Valldemia, de Mataró.

GRUP-CLASSE GUANYADOR
 1r d’ESO A de La Salle Cassà (Cassà de la Selva).


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article