L’Ajuntament de Cassà recull 46.606 quilos d’objectes voluminosos a la via pública el primer semestre de l’any

Només un 10 per cent eren recollides concertades amb el servei gratuït de l’Ajuntament.

Abandonament a la via pública d’un matalàs.
Abandonament a la via pública d’un matalàs.

L’Ajuntament de Cassà ha recollit de gener a juny 46.606 quilos d’objectes voluminosos a la via pública, dels quals només un 10 per cent s’havien concertat amb el servei gratuït de recollida d’objectes voluminosos del consistori. El mes de juny ha estat el moment de l’any en què s’ha produït la recollida de més quilos d’objectes abandonats a la via pública, concretament 11.040, seguit del mes de maig amb 9.020 quilos.

L’Alcalde de Cassà, Martí Vallès, insisteix en què «els ciutadans disposen dels recursos per no deixar objectes voluminosos a la via pública». Els cassanencs poden utilitzar el servei gratuït de recollida de voluminosos a domicili que es pot concertar amb una trucada a l’Ajuntament (972 460 005), així com la deixalleria municipal ubicada al carrer Pla de l’Estany i oberta de dilluns a divendres de 15 a 19 h i divendres i dissabte de 10 a 14 h. Vallès afegeix que «després d’haver fet moltes campanyes de sensibilització i, tenint en compte que no hi ha excuses per deixar objectes voluminosos a la via pública, serem contundents amb les sancions als responsables que deixin objectes o deixalles en llocs no autoritzats».

Les sancions per abocar objectes fora dels contenidors o a la via pública són de fins a 6.000 euros.

 

Comentaris

M Mercè ( veïna decebuda) Cassà de la Selva
2.

El diumenge 9 de setembre vaig passar pel carrer Primitiu Artigas, em va caure l'ànima al peus.
En aquest carrer hi ha contenidors orgànics, contenidors de rebuig, contenidors per la recollida de paper, vidre i plàstic.
Feia fàstic veure com estava, fustes de llit, cadires, orinals de mainada, bosses plenes de roba, de joguines, sabates fins i tot a les finestres de l'edifici del Gas,la persona que ho va deixar és mereix una bona sanció, proposo si l'enxampen que faci servei de neteja pel poble durant un temps (ella i totes les que són incapaç de complir unes normes bàsiques de convivència. És trist veure com tenim el poble.

quim Cassà
1.

Cassà està bastant fet un fàstic, amics! :)
El primer pas és acceptar-ho i el segon començar a identificar i sancionar qui ho faci però uf, quina feinada, no? I incòmode!

Comenta aquest article