Convocatòria per al nomenament de jutge/ssa de pau titular i substitut

Finalitzen els mandats dels actuals

Política, Societat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya informa que finalitza el mandat del Jutge/ssa de Pau i del Jutge/ssa de Pau Substitut de Cassà i requereix la proposta de nomenament per a ambdós càrrecs.

Totes les persones que desitgin presentar la seva candidatura per aquests càrrecs, Jutge/ssa de Pau i Jutge/ssa de Pau Substitut a les oficines administratives de l'Ajuntament de Cassà, poden fer-ho en el termini de 30 dies a partir del 18 de setembre de 2018.

Les persones candidates cal que presentin la documentació següent:

- Declaració signada pel que manifesta que no incorre en cap causa d'incapacitat ni d'incomptabilitat legalment previstes pel desenvolupament de les funcions judicials establertes a la LOPG. 

- Currículum vitae. 

- Declaració signada pel que manifesta l'activitat o professió que exerceix en l'actualitat. 

Consulteu AQUÍ tota la informació de la convocatòria a l'anunci del BOP.

Consulteu AQUÍ el reglament 3/1995, de 7 de juny, que regula el funcionament dels jutges de pau. 

 

Comentaris

Nuri Ayerbe Riudellots
5.

Jo vull que torni a ser la jutgessa de pau la Anna Maria Pages.Es una perssona molt vàlida com ha demostrat aquests quatre anys.Es molt bona perssona i a Cassà es una institució.

Nuri Ayerbe Riudellots
4.

La jutgessa que hi ha actualment l'Anna Maria Pagès es molt bona
És una persona molt implicada en la feina i estima aquesta feina.A més a Cassà tothom la coneix.Jo voto per ella perquè continuï com jutgessa s'ho mereix.A més ella ha demostrat que és molt i molt vàlida per aquest càrrec.

Ana Maria Pages Cassa de la Selva
3.

Cassanenc, moltes gracies pel teu comentari , si estimo moltissim el lloc que ara soc La vostre Jutgessa de Pau de Cassa Gracies , gracies

Marta CASSÀ
2.

Hola! Només per curiositat: algú em pot dir els jutges de pau que ha tingut Cassà? Només recordo el Sr. Uñó i Sra. Pagès.

CASSANENC CASSÀ DE LA SELVA
1.

M´agradaria que es tornés a presentar l´Anna Maria Pagés. No he vist mai una persona que li faci més il.lusió aquest càrrec que a l´Anna Maria. Alguns dels Jutges de Pau que ha tingut Cassà al llarg dels temps, moltes vegades s´havien vist obligats a acceptar el càrrec quan els hi proposaven quasi per obligació ja que no es trobaven aspirants. Ara mateix tenim una jutgesa que estima el lloc. Jo l´animo a presentar-se de nou.

Comenta aquest article