Molt bona resposta en la jornada de donacions de sang de Santa Tecla

L'Hereu i la Pubilla de cassà van donar-hi sang per primer cop

La Pubilla de Cassà, durant la donació de sang
La Pubilla de Cassà, durant la donació de sang

Els delegats de l’Associació de Donants de Sang ens fan arribar un escrit en el que donen les gràcies a totes les persones que durant la Fira de Santa Tecla han donat sang en el bus instal·lat al Passeig Vilaret.

Consideren que els resultats han estat magnífics, una mica al límit de la capacitat del bus per la qual cosa hi va haver persones que es van haver d’esperar una bona estona, molt d’agrair i més tenint en compte que era un dia festiu i que la gent el que volia era gaudir de la Fira que cada any és més gran i diversa.

Des de l'Associació es dona un agraïment especial a l’Ajuntament per la seva bona disposició i la seva col·laboració, també a l’associació Cassà Jove per la difusió que n’ha fet tot cercant la implicació de la gent jove, majoritàriament els nous donants ho van ser, inclosos l’Hereu i la Pubilla del poble que també van fer la seva primera donació.

55 persones van donar sang, 16 de les quals per primera vegada, i 7 persones més no en van poder donar, comptant com a oferiments.

Recordem que cada dia a Catalunya fan falta 1000 donacions i que a Cassà la propera donació es farà el dissabte 20 d’octubre de 17 a 21h. a la Llar dels Jubilats.

Qui dóna sang, dóna el millor d’ell!

L'alcalde de Cassà, Martí Vallès, després de la donació
Robert Bou, Hereu de Cassà, va passar pel bus de la donació
Molt bona resposta la jornada de donacions de sang de Santa Tecla
Molt bona resposta la jornada de donacions de sang de Santa Tecla
Molt bona resposta la jornada de donacions de sang de Santa Tecla

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article