Els clubs cassanencs mostren el seu interès per l'avantprojecte de millora de la zona esportiva

Els presidents del Foment i la UD Cassà, amb l'alcalde i els aqruitectes redactors de l'avantprojecte
Els presidents del Foment i la UD Cassà, amb l'alcalde i els aqruitectes redactors de l'avantprojecte

Representants de diferents clubs i entitats esportives locals van assistir ahir al vespre a l'acte de presentació del projecte de reforma urbanística de la zona esportiva de Cassà de la Selva que van efectuar els arquitectes redactors Joaquim Roura i Pere Bosch. 

Despres de les paraules introductòries de l'alcalde, Martí Vallès, i el regidor Emili Mató, els dos arquitectes van explicar diferents aspectes del projecte urbanístic que té l'objectiu d'ordenar i connectar la zona esportiva de Cassà. El fet que les diferents instal·lacions esportives locals s'haguessin anat construint al llarg del temps (des del 1939 fins fa dinc anys) sense una planificació general havia provocat una desconnexió i problemes d'accés per a les diferenst instal·lacions, cosa que es vol subsanar amb el nou projecte.

Una gran passera que unirà les diferents instal·lacions és l'eix  de l'actuació que a mes també preveu la construcció d'un alberg, un camp nou de gespa artificial i la reforma de la piscina descoberta que necessita una millora de manera urgent. Els arquitectes també van remarcar que la idea treballada és una aposta per  fomentar el diàleg entre els usuaris de les diferents instal·lacions esportives que compartiran un nou bar que es construirà a la part central del complex.

L'avantoprojecte té un pressupost inicial total de més de 3,4 milions d'euros per la qual cosa els arquitectes van coincidir en assenyalar que s'ha d'executar en un període llarg de temps  i en diferents fases, la primera de les quals hauria de ser la millora de la piscina descoberta.

En el torn obert de paraules es van plantejar diferents dubtes sobre la proposta presentada i es va incidir en la necessitat de pensar en les mancances actuals i futures dels clubs locals que tenen necessitat de  més serveis i infraestructures  por poder atendre la creixent demanda del jovent de Cassà per practicar esport.

 

 

La presentació es va fer a la Sala la Coma
Els clubs cassanencs mostren el seu interès per l'avantprojecte de millora de la zona esportiva

Comentaris

cassanenc cassà de la selva
1.

Veient el projecte sembla engrescador, però sincèrament, un projecte amb un cost de 3´4 milions d´euros per "unir" els diferents equipaments esportius em sembla una broma de mal gust tenint en compte les mancances en algunes infraestructures municipals molt importants i ja no parlem de mancances socials en el poble. Primer el que és primer. Si no podem passar per un tram que conecti, donarem la volta.

Comenta aquest article