Més càmeres de vídeo per controlar els vehicles a l'entrada de cassà

L'objectiu és la prevenció d’activitats delictives i incíviques i incrementar la seguretat ciutadana

L'Ajuntament de Cassà ha informat que s'estan instal·lant càmeres de videovigilància  a les principals vies d’entrada al municipi, amb lectors de matrícula, les quals aportaran dades d’interès policial per incrementar la seguretat ciutadana. Segons el consistori, les càmeres tenen com a objectiu la prevenció d’activitat delictives i no controlaran la velocitat dels vehicles ni comprovaran que tinguin l’assegurança o la ITV al dia.

Aquestes càmeres també ajudaran a prevenir actes incívics a la via pública, com l’abocament de residus fora dels contenidors de brossa, en zones on s’han detectat abocaments il·legals reiterats.

Segons l'Ajuntament, les càmeres, que encara no estan en funcionament, disposen de la corresponent autorització de la Comissió de Videovigilància de la Generalitat de Catalunya i estaran operatives al llarg de les properes setmanes.

Comentaris

ciutadà preocupat cassà de la selva
2.

realment es sancionarà a la gent in-cívica, si fan abocaments il.legals?
no passarà el mateix com amb les caques dels gossos?

cassanenc cassà de la selva
1.

Si aquestes càmares serveixen per controlar i identificar els que fan abocaments fora dels contenedors, i posteriorment sancionar-los, apunteu-vos un punt positiu de la meva part. Ja és hora que, entre tots, encara que sigui per força, aconseguim un Cassà molt més net del que està ara mateix.

Comenta aquest article