Lliurament Premi Xavier Carbó de Treball de Recerca

Elisabet González ha rebut el guardó pel seu treball "Història d'una fàbrica de suro cassanenca"

Imatges del lliurament del guardó
Imatges del lliurament del guardó

Aquesta setmana s'ha lliurat el Premi Xavier Carbó de Treball de Recerca de Batxillerat a l'alumna Elisabet González pel seu treball "Història d'una fàbrica de suro cassanenca". El premi ha consistit en un diploma, una dotació econòmica aportada per la parròquia de Cassà de la Selva i una reproducció de la litografia "Record i Homenatge a Xavier Carbó", del reconegut pintor Lluís Roura.

A l'acte, que ha tingut lloc a la biblioteca de l'institut,  hi han assistit el tutor del treball, Jordi Vila, el regidor de cultura de Cassà, Josep Ferrer, el nebot de l'homenatjat, Xavier Carbó, el director de l'Institut, Josep Poch, la tutora de l'Elisabet, Roser Carles, els pares de l'alumna premiada i alguns companys de classe de l'Elisabet.

L'Elisabet, en el seu parlament, ha remarcat com ha gaudit fent el treball referit a la fàbrica fundada pel seu avi. En els altres parlaments s'ha destacat la bona feina de l'alumna i la importància que el treball sigui sobre un tema local. Una còpia del treball restarà a l'arxiu diocesà de Girona.

Lliurament Premi Xavier Carbó de Treball de Recerca
Lliurament Premi Xavier Carbó de Treball de Recerca

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article