Cassà, entre els dos municipis més ben valorats de Catalunya

La gestió de l’Ajuntament de Cassà de la Selva és un dels dos municipis catalans més ben valorats segons el baròmetre CITIX 2018.

Cassà, entre els dos municipis més ben valorats de Catalunya
Cassà, entre els dos municipis més ben valorats de Catalunya

Els municipis catalans amb millor valoració en la gestió municipal són Cassà de la Selva i Castellar del Vallès, que han obtingut el millor índex CITIX de Catalunya.

Els catalans han valorat amb una puntuació mitjana de 5,66 la gestió municipal dels ajuntaments. Segons ha informat la consultora STIGA, els serveis municipals més ben valorats pels catalans són les activitats culturals, amb un 7,04 i l’organització de festes, amb un 6,66.

El baròmetre CITIX 2018 ha entrevistat 5.119 catalans, i té com a objectiu posicionar i conèixer la satisfacció dels ciutadans sobre la transparència i els serveis municipals dels ajuntaments i la seva opinió sobre la qualitat de vida.

Des de l’Ajuntament de Cassà de la Selva valoren "molt positivament la situació en aquest rànquing, ja que és un reconeixement a la feina feta i ens encoratja de continuar treballant per millorar la qualitat de vida dels cassanencs i les cassanenques amb rigorositat, transparència i responsabilitat". 

Comentaris

JACKY LOU CASSÀ DE LA SELVA
2.

Molt bé, però encara us falta resoldre el problema de les caques i pixats dels gossos, així com també la tasca de fer conscienciar a la gent a fi que no sigui tan truja pel que fa a embrutir els carrers. Apa salut a tots.

cassanenc cassà de la selva
1.

Això està molt i molt be. Però..., sempre hi ha un però. Cassà, a nivell de cultura i festes, ha fet un pas endavant brutal, molt important. L´agenda cultural del nostre poble és realment envegable i, en el nostre cas, és lògic també que sigui de lo més valorat. De totes maneres, ens queda molt per fer en altres aspectes. Cassà, per exemple, és un poble molt brut encara. Hem de col.laborar tots plegats en aquest apartat que no és menor.
També ha millorat molt el tema de la "autopropaganda". Fem be això, fem be això altre i lo de més enllà també ho fem be. Però, encara que si que ho fem be, potser que ho fem menys be de lo que ens pensem o diguem.
No ens podem distreure. La confiança o, millor dit, l´excés de confiança, pot arribar a ser un enemic insalvable.

Comenta aquest article