Marià Montsunyer vol entrar a l'Ajuntament per "canviar la manera de fer les coses"

El PSC presenta la seva candidatura a les municipals de l'any que ve

Política, Societat, Economia, Cultura

La presentació s'ha fet a l'auditori de la Sala Galà
La presentació s'ha fet a l'auditori de la Sala Galà

Avalat amb la presència de l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, i els dirigents del partit Silvia Paneque i Marc Lamuà, el  PSC ha presentat aquest migdia el seu cap de llista a les municipals de Cassà del maig de l'any que, Marià Montsunyer.  El número dos  a la candidatura serà Alfons Martinez  i en els propers dies s'ha explicat que s'acabarà de tancar la llista en els primers llocs de la candidatura socialista que es torna a presentar a Cassà després que al 2015 no optessin a entrar al consistori cassanenc.

Sílvia Paneque ha destacat que la presència del PSC a les municipals de l'any que ve és un retorn a la normalitat i que la presència del PSC significa "trencar amb la idea del pensament únic que s'està implantant a Catalunya".

Montsunyer ha detacat que es presenta amb la voluntat de servir al poble de Cassà i que

els dos primers de la llista "tenim independència econòmica amb les nostres tasques laborals" i que es presenten amb voluntat de canvi per treballar en equip i per "esdevenir un referent a l'hora de fer les coses" tot dient que "tindrem una manera diferent de fer les coses".

Per la seva banda l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu ha destacat els 40 anys d'existència del PSC, que va sorgir a partir del treball als municipis  i ha posat el federalisme com a unica sortida possible a la situació actual al país, "més enllà de la prafrenàlia infecta del pensament únic".

 

Jordi Hereu entre els dos primers de la candidatura cassanenca, Marià Montsunyer i Alfons Martínez
Marià Montsunyer durant l'acte de presentació

Comentaris

Cassanenc de naixement
Que podem esperar del Sr. Marià si no compleix la més mínima norma d'educació negant el bon dia a més d'un veí de carrer?
Senyors anti-independentistes, ja sabeu a qui podeu votar.
En resposta a Cassanenc de naixement
un cassanenc més cassà de la Selva
4.

ostres quin comentari més infinitament subjectiu i pervers

Cassanenc de naixement Cassà de la Selva
3.

Que podem esperar del Sr. Marià si no compleix la més mínima norma d'educació negant el bon dia a més d'un veí de carrer?
Senyors anti-independentistes, ja sabeu a qui podeu votar.

Comenta aquest article