Endevina-la! Joc de llengua als comerços de Cassà

Concurs promogut pel CPNL

Endevina-la! Joc de llengua als comerços de Cassà
Endevina-la! Joc de llengua als comerços de Cassà

Del 7 de març al 8 d'abril de 2019 Del 7 de març al 8 d’abril, el Servei Comarcal de Català i l’Ajuntament de Cassà, amb la col•laboració de la Unió de Botiguers de Cassà, organitzen el joc “ENDEVINA-LA!”.

Els establiments que hi vulgueu participar haureu de penjar un cartell – jeroglífic en un lloc ben visible i tenir una capseta amb les butlletes i les instruccions del joc en un lloc accessible.

Cal que confirmeu la participació per correu electrònic a girones@cnpl.cat o per telèfon a l’Ajuntament de Cassà (972 46 00 05) abans del 28 de febrer.

Els cartells i les butlletes es distribuiran als comerços els dies 5 i 6 de març i es recolliran el dia 9 d’abril.

És un joc de llengua que consta d’una sèrie de jeroglífics repartits entre els comerços que hi participeu. Consisteix a resoldre aquests jeroglífics, que s’exposen als establiments comercials. Un cop resolt l’enigma, s’omple la butlleta de participació amb la solució corresponent i es deixa a la mateixa botiga.

Les butlletes entren en un sorteig per determinar-ne els guanyadors, i els premis es donaran el dia de Sant Jordi, a les 12 h, a la plaça de la Coma.

El joc és una bona activitat per als alumnes dels cursos de català, les parelles lingüístiques i els escolars del municipi, però està obert a tota la ciutadania, i s’hi podrà participar del 7 de març al 8 d’abril.

L’objectiu és difondre la llengua entre la ciutadania i dur a terme una activitat que impliqui els establiments comercials.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la responsable del Servei Comarcal de Català del Gironès, M. Salut Coll, per correu electrònic (girones@cpnl.cat) o per telèfon (972 21 32 62 o 972 46 00 05, els dimarts).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article