Divendres que ve, presentació de Socialistes per la República a Cassà de la Selva

Donaran suport a l'alcaldable d'ERC, Martí Vallès

Política, Societat, Economia, Cultura

El cartell amb la convocatòria del 15 de febrer
El cartell amb la convocatòria del 15 de febrer

Aquest divendres, 15 de febrer, a les 8 del vespre a la Sala la Coma tindrà lloc la presentació de Socialistes per la República. Es tracta d’un acte de suport a la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Cassà de la Selva. L’acte comptarà amb la participació de Magda Casamitjana, exdiputada al Parlament i exalcaldessa de Roses i Elisenda Pérez, senadora d’ERC. També hi hauran  intervencions dels cassanencs Xavier Carrera i Eduard Cienfuegos. 

Socialistes per la República és una plataforma sorgida al setembre de 2018 amb l’objectiu de recuperar l’esperit originari del socialisme català, de canvi i de progrés i de defensa del dret d’autodeterminació: l’essència dels valors del socialisme català de defensa dels valors de canvi, progrés i justícia social lligats al dret a l’autodeterminació. Una representació plural de totes les sensibilitats socialistes i amb arrelament arreu del territori català. Els integrants de Socialistes per la República s’apleguen en un espai de reflexió, debat, generació d’idees i de propostes en qualitat de ciutadans lliures que comparteixen valors i conviccions socialistes, i que alhora, comparteixen els valors republicans i el projecte de país amb Esquerra Republicana de Catalunya.

Així ho recull el manifest fundacional, que destaca l’objectiu de treballar al servei d’un projectes de país, de la República en construcció que ha de néixer proveïda dels atributs de dignitat, llibertat, justícia i equitat que tots i cada un dels i les ciutadanes puguin sentir com a propis.

En aquest sentit, la plataforma realitzarà el proper divendres 15 de febrer, el seu acte de presentació en el qual mostraran el seu recolzament al projecte d’ERC Cassà i el suport a la candidatura que encapçala l’actual alcalde Martí Vallès, entenent que els valors i objectius del projecte d’ERC Cassà de la Selva són compartits amb la plataforma de Socialistes per la República.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article