Socialistes per la República donen suport a la candidatura d’ERC i a Martí Vallès

Socialistes per la República donen suport a la candidatura d’ERC  i a Martí Vallès
Socialistes per la República donen suport a la candidatura d’ERC i a Martí Vallès

Aquest divendres ha tingut lloc l’acte de presentació de Socialistes per la República a Cassà de la Selva de suport a la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya i a l’alcaldable Martí Vallès. L’acte va comptar amb la participació de Magda Casamitjana, exdiputada al Parlament i exalcaldessa de Roses i Elisenda Pérez, senadora d’ERC. També hi va haver  intervencions dels cassanencs Xavier Carrera i Eduard Cienfuegos. 

Els cassanencs Xavier Carrera i Eduard Cienfuegos van mostrar el seu suport a Martí Vallès i a la candidatura d’ERC. Van destacar els valors d’ERC Cassà i com ha canviat el poble des de 2015. Aspectes com la transparència, la participació ciutadana, les inversions en via pública, els camins escolars segurs... són algunes de les iniciatives que van destacar. S’ha passat del “reanimant Cassà del 2015, al Cassà un poble viu” de 2019.

Per la seva banda, l’exalcaldessa de Roses i exdiputada al Parlament, Magda Casamitjana, va explicar que “sempre he portat innats els valors del socialisme i el dret a l’autodeterminació. Quan se’m va negar, vaig apropar-me a Esquerra Republicana de Catalunya i ara me’n sento orgullosa”. “Tinc la certesa que ERC és el partit que té més solidesa, més convicció per tirar Catalunya endavant”.Casamitjana va destacar valors de l’alcaldable Martí Vallès dient que “té els valors d’un bon alcalde: empemta, il·lusió i ganes de treballar perquè la gent de Cassà de la Selva visqui millor”.

La senadora d’ERC, Elisenda Pérez, va explicar com va ser el seu pas des del Partit dels Socialistes a Esquerra Republicana de Catalunya. “Vaig adornar-me que ja no representaven els meus valors, que el PSC ja no era un partit que acollia pensaments i opinions diverses i que no respectava el dret a decidir”. “A mi ERC m’ha abraçat. L’estimació que té ERC per ampliar el projecte i sumar més persones és impressionant”. Pérez va remarcar la gran importància que tenen les eleccions municipals: “són molt importants perquè necessitem com més municipis republicans millor per fer força a Madrid”.

Socialistes per la República

Socialistes per la República és una plataforma sorgida al setembre de 2018 amb l’objectiu de recuperar l’esperit originari del socialisme català, de canvi i de progrés i de defensa del dret d’autodeterminació: l’essència dels valors del socialisme català de defensa dels valors de canvi, progrés i justícia social lligats al dret a l’autodeterminació. Una representació plural de totes les sensibilitats socialistes i amb arrelament arreu del territori català. Els integrants de Socialistes per la República s’apleguen en un espai de reflexió, debat, generació d’idees i de propostes en qualitat de ciutadans lliures que comparteixen valors i conviccions socialistes, i que alhora, comparteixen els valors republicans i el projecte de país amb Esquerra Republicana de Catalunya.

Així ho recull el manifest fundacional, que destaca l’objectiu de treballar al servei d’un projectes de país, de la República en construcció que ha de néixer proveïda dels atributs de dignitat, llibertat, justícia i equitat que tots i cada un dels i les ciutadanes puguin sentir com a propis.

Socialistes per la República donen suport a la candidatura d’ERC  i a Martí Vallès

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article