El regidor cassanenc Pau Presas (ERC) serà vicepresident primer de la Diputació de Girona

Robert Mundet serà conseller comarcal

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Pau Presas encaixa amb el futur president de la Diputació, Miquel Noguer.
Pau Presas encaixa amb el futur president de la Diputació, Miquel Noguer.

Ahir a la  tarda, el president de la Diputació de Girona, en funcions, Miquel Noguer, per JxCat i Pau Presas, regidor de Cassà per ERC, van anunciar un acord per governar conjuntament la Diputació de Girona. La presidència serà per JxCat, Miquel Noguer,  i la vicepresidència primera per a ERC, Pau Presas.

Miquel Noguer va assenyalar que aquest «és un govern potent i natural i per governar durant tota la legislatura». Pau Presas va destacar el moment polític excepcional per a la unió de l’independentisme.

Durant la presentació van assegurar que totes les forces polítiques compromeses amb el país han estat generoses. I que dintre un context d’unitat estratègica de l’independentisme, totes quatre diputacions - i també la Diputació de Girona-  són una peça clau pel suport a l’independentisme.

Robert Mundet, al Consell Comarcal 

Pel que fa als òrgans de govern comarcals, l'alcalde de Cassà, Robert Mundet (JxC) serà conseller comarcal del Gironès a l'espera de formalitzar-se l'acprd pe ral govern d'aquest ens on JxC hi té majoria.

Per altra banda el que fou regidor de CiU a Cassà (1996-1999), Lluís Martí Arderiu, que actualment resideix a Girona,  va ser escollit regidor per JxC i serà un dels homes forts de l'equip de govern de Marta Madrenas a l'Ajuntament de la capital.  Martí serà el responsable de l'àrea de Territori, que estarà formada per Medi Ambient; Urbanisme i Activitats; Mobilitat i Via Pública, i inclourà també Cooperació.

 

El regidor cassanenc Pau Presas /ERC)  serà vicepresident primer de la Diputació de Girona

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article