Detenen a Palamós un agent de la Policia Local de Cassà per atropellar una dona i donar-se a la fuga

Multiplicava per 5 la taxa d'alcoholèmia permesa

Política, Societat, Entitat

Un agent de la Policia Local de Cassà, va ser detingut pels seus companys de la policia de Palamós (Baix Empordà), després de protagonitzar un seguit de delictes damunt el seu vehicle.

Segons informa Diari de Girona, l'agent de 38 anys i veí de la població costanera, va atropellar a una dona d'uns 50 anys (fracturant-la de l'espatlla) per després donar-se a la fuga i donar positiu per alcoholèmia un cop detingut, multiplicant per 5 el màxim permès.

La concatenació d'accions van començar a un quart de quatre de la tarda, atropellant la dona a l'avinguda Catalunya. Un mosso d'esquadra fora de servei i dos ciutadans van començar la persecució que s'hi van sumar seguidament agents de la Policia Local, interceptant-lo més tard al carrer Nàpols després d'anar en contra direcció i topant amb dos vehicles més. Un cop aturat, fou retingut per un grup de ciutadans fins l'arribada de la policia, que el van arrestar i fer la prova d'alcoholèmia, donant 1,40 mg/litre.

El conductor va acabar acusat de tres delictes relacionats amb el trànsit i haurà de passar a disposició judicial pel cas.

Comentaris

De Cassà de tota la vida Cassà
3.

Suspensió de feina i de sou, però per sempre i que no pogués fer d'agent en molt de temps

cassanenc cassa de la selva
2.

Llegeixo que l´ajuntament ha apartat del servei al "personatge". Una bona i ràpida reacció. Esperem que sigui una suspensió de feina i també de sou.

cassanenc cassà de la selva
1.

Després de llegir l´article aquí i al Punt, la pregunta sería:
Aquest "personatge" està capacitat per dir-nos als cassanencs si cumplim o no amb les lleis?. Predicant amb l´exemple. Quina vergonya!

Comenta aquest article