En Gerard i la Gemma, hereu i pubilla 2015

Cultura

La Gemma González Vilahur i en Gerard Erena Ribirola han estat escollits aquesta nit pubilla i hereu de Cassà 2015, per votació popular, en el transcurs del ball que ha tingut lloc a les barraques amb l'actuació del grup Pastorets Rock.

La tercera jornada de la Festa Major ha tornat a ser la diada gran amb molta activitat al poble durant tot el dia amb una especial participació en els actes populars que s'han anat succeint al larg del diumenge. Els gegants i capgrossos han tingut el seu protagonisme amb el tradicional ball a la plaça de la Coma i la música també ha congregat nombrosos cassanencs en la representacioó del musical Broadway a la sala centre Recreatiu.

A la nit, a la zona de barraques, el monologuista Enric Company ha amenitzat el sopar popular que ha obert la nit d e l'hereu i pubilla, que ha culminat amb l'elecció dels guanyadors d'enguany. A més de la nominació d'en Gerard i la Gemma, Joan Albertí i Marc Gallardo han estat proclamats fadrins i Cristina Puig i Xènia Lloveras, dames d'honor.

Després dels nomenaments s'ha fet el vals d'honor i la nit ja continuar amb la música del grup lleidatà Pastorets Rock.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article