L’Ajuntament vol rehabilitar can Trinxeria

Visita oficial del delegat del govern, Jordi Martinoy, a Cassà

Política

L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha decidit rehabilitar l'edifici de Can Trinxeria per ubicar-hi els serveis socials, un hotel d'entitats i d'altres activitats o tallers de caire social.

L'alcalde de Cassà, Carles Casanova, ha explicat avui, amb motiu de la vista del delegat del govern a Girona, Jordi Martinoy, que estan buscant finançament per a la rehabilitació ja que el pressupost es preveu elevat perquè es tracta d'un edifici del segle XIX que està en mal estat. Actualment, només té arranjada la façana i el teulat i al pati s'hi fan alguns concerts i activitats al descobert a l'estiu i durant la Festa Major.

La idea de l'Ajuntament, segons ha informat l’agència ACN, és centralitzar en un mateix lloc totes les activitats i serveis de caire social.

La visita del delegat del govern ha servit per conèixer de primera mà les inquietuds de Cassà i les inversions que el govern català impulsarà al poble en els pròxims anys especialment per les actuacions incloses al pla d’Obres i Serveis.

Visita a la fàbrica Francisco Oller
El delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, Jordi Martinoy, acompanyat per l’alcalde de Cassà de la Selva, Carles Casanova, ha visitat dijous al migdia les instal/lacions de Francisco Oller, S.A. amb motiu de la seva visita al municipi, on es troba la seu de la casa Oller.

Durant la visita, Jordi Martinoy ha pogut comprovar de primera mà quin és el procés de producció d’un tap de cava, així com també escoltar les explicacions dels tècnics i directius de l’empresa.

En conversa amb la direcció de la companyia, el delegat del govern ha destacat la trajectòria d’Oller, vinculada amb el llegat històric de la vila i les comarques gironines, així com ha valorat positivament els esforços que fa l’empresa en investigació i desenvolupament. També ha considerat a Francisco Oller, S.A. com un exemple palpable de sostenibilitat industrial, tot assenyalant que tothom hauria de donar suport a un producte ecològic i que preserva el medi ambient, com és el tap suro.

Comentaris

Francesc Cassà de la Selva
9.

Bé, sembla que alguna cosa es comença a moure.Ja era hora que després de tants anys de dubtes , algú agafi el toro per les banyes i comenci a projectar un model de poble per al futur.Això sí, com molt bé diu l'Enric,cal tenir molt clar primer qué es el que es vol fer, no s'hi val a projectar per projectar.

Jo mateix Cassà de la Selva
8.

MATHEWS que collons pinta can Tomàs aquí?

Pere Bosch Cassà de la Selva
7.

Nani, per si no ho sabies, la intenció és financiar el cost de l'obra integrament amb fons de la Unió Europea, un pla d'ajudes que es diu FEDER. Segons tinc entès al poble no li costarà res.
I Mathews, Can Tomàs és una empresa privada i,a més a més, no és a Cassà sinó a Llambilles!!!

MATHEWS Cassà de la Selva
6.

Quines ganes tenem de sortir a les fotos , al buganto,han rehabilitat per dins i per fora l'antic "can tomas" ara es diu nou stil i no han futut tant de merde com aquests.

nani Cassà de la Selva
5.

estamos en crisis no se an enterado estos politicos.mejor se guuarden el dinero para pagar lo que deben,

Comenta aquest article