Cada família cassanenca pagarà vint euros més l’any que ve

L’increment de les ordenances de Cassà supera l’IPC

Política

El ple de l’Ajuntament de Casà va aprovar dijous al vespre, amb el vot en contra dels cinc regidors de CiU presents al ple les ordenances fiscals per al 2009. Aquests impostos municipals significaran un augment molt important en els més universals com ara la recollida d’escombraries que pujarà un 12%.

 Des de l’equip de govern es va defensar aquest increment com a única possibilitat per fer front al que seran les despeses de gestió del servei per a l’any 2009 i van proposar que les empreses, a les quals encara s’apujarà més el rebut, es gestionin privadament la recollida, com preveu la llei, per aconseguir abaratir el servei.

També s’han apujat l’impost de vehicles en un 7,5% de mitjana i l’IBI en un 5,2.

Tots aquests increments van ser denunciats com abusius per part dels regidors de l’oposició que consideren que en temps de crisi no es pot gravar tant el contribuent.

Des de l’equip de govern, el regidor d’hisenda, Josep Hernàndez, va recordar que els nous impostos en valors absoluts significarien un increment d’un vint euros per família a Cassà i que la puja és moderada i assumible tota vegada que el que paga cada cassanenc sol estar per sota del que es paga de mitjana als municipis de Catalunya.

Des de l’Alternativa, Aureli Hernàndez va recordar que en la proposta inicial de CiU, quan era al govern, es demanava un increment de l’IBI del 9% per al 2008.

Comentaris

nani Cassà de la Selva
8.

Los politicos actuales tendrian que ir al colegio para aprender a llevar un ayuntamiento. estan demostrando que este no es su lugar.bien por el conentario anterior,yo pienso lo mismo a la puta cale.solo an entrado para cobrar un sueldo.yo si no se hacer mi trabajo seguro me despiden,a ellos quien los despiden me pregunto yo,

Jo mateix Cassà de la Selva
7.

Sembla que l'oposició entre a aquesta pàgina a escriure comentaris. Ara només falta que aprengueu a escriure, i ja estarà :D

yo mateix Cassà de la Selva
6.

ya nia prou,el poble tindria que fe el mateix,fotra fora akets okupas,seyor Baulida no es mereix el que li van fe. las proximas eleccions,el poble ya els posara al seu lloc,a la puta calle on a de esta,perdoneu la exprexio pro es lo que sento,

mathews Cassà de la Selva
5.

veig que aquets okupes-mentiders del tripartit a l'ajuntament encara ho fan pitjor que els anteriors

Jo mateix Cassà de la Selva
4.

pagar pagar pagar, i més pagar -_-''

Comenta aquest article