Recta final al POUM de Cassà

El ple extraordinari aprova per unanimitat el projecte presentat

Política

El ple de l'Ajuntament de Cassà ha aprovat per unanimitat aquest dijous al vespre el projecte del Pla d'Ordenació Urbana Municipal de Cassà de la Selva. Gairebé tretze mesos després del primer intent el POUM ha obtingut el vist-i-plau de tots els regidors que s'han mostrat d'acord amb els canvis introduïts pel govern sorgit de la moció de censura de la primavera passada.


En una sessió extraordinària que durat menys de la mitja hora prevista, els regidors de tots els grups municipals han manifestat el seu consens amb el nou POUM que recull els canvis introduïts pel tripartit tal i com ha recordat l'alcalde de Cassà, Carles Casanova.

Casanova ha fet un repàs al recorregut fet pel nou pla urbanístic de Cassà des dels seus inicis el 2005 passant pels processos de participació fins al redactat final que inclou dos canvis importants en relació al que havia planificat el govern de CiU: el canvi de qualificació urbanística d'algunes zones de creixement del poble i la nova qualificació d'alguns plans de millora amb l'objectiu de donar opció a la iniciativa municipal per tirar-los endavant.

El cap de l'oposició, Antoni Baulida ha recordat que el procés de participació ciutadana va ser modèlic i que votarien a favor de la proposta ja que el Pla és molt important per als cassanencs.

Ha clos la sessió l'alcalde recordant que el POUM és una eina molt important pel poble i mostrant el seu convenciment que serà un element de treball molt útil per al benefici de tots els convilatans.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article