L'oficina d'emancipació es posa en marxa

És la primera de les comarques de Girona

Política

La cap dels serveis territorials de joventut a Girona, Maria de Puig i l'alcalde de Cassà, Carles Casanova, van inaugurar dimarts al vespre l'oficina d'emancipació de l'Ajuntament de Cassà ubicada a la Sala l'Estació.


El regidor de joventut del consistori cassanenc, Aureli Hernandez va presentar l'acte d'estrena del nou despatx municipal destacant que la nova oficina era fruit de les demandes dels joves de la vila que havien reclamat una eina per tenir accés a l'habitatge i al treball, dues de les claus per assolir la seva independència familiar.

El nou despatx donarà aquesta informació i orientarà i donarà suport als joves en aquest camí.

La regidora de promoció econòmica, Helga Nuell, va remarcar que a les mateixes oficines hi haurà un tècnic de dinamització econòmica, que s'encarregarà de donar suport a les empreses i promoure la borsa de treball en uns moments particularment difícils.

Per la seva banda la responsable de joventut a les comarques de Girona, Maria de Puig va agrair la suma d'esforços de les diferents administracions per obrir aquesta oficina que és la primera de les comarques que dóna aquest servei de manera conjunta. En el futur hi ha la idea d'obrir una xarxa de dependències d'aquest tipus a altres municipis per atendre les necessitats dels joves d'arreu per compensar la dificultat que tenen els jove sper aconseguir la seva emancipació.

Finalment, l'alcalde de Cassà va efectuar la inauguració oficial del local desitjant que l'esforç fet per l'Ajuntament i la Generalitat donés el resultat esperat de coordinació per donar suport als joves, i també a les empreses i als que busquen feina en resoldre les seves necessitats.


Comentaris

Jo mateix Cassà de la Selva
2.

Si? les 10 mil persones de cassa miren aquest web? si es mira totes les noticies de política, si que te poques lectures, però no és la que té menys. Encara no he vist cap notícia amb 10 mil lectures xD

isabel Cassà de la Selva
1.

es el primer comentari i nomes per di un fracas mes de aquet gobernt,com es pot aprecia el interes que te la gent del poble nomes 87 lecturas i cap comentari tingen en copte que cassa som 10000 personas.

Comenta aquest article