Acord per construir la piscina coberta

Costarà dos milions menys del previst

Política

L'alcalde de Cassà, Carles Casanova, ha anunciat en el ple ordinari del mes de gener que s'ha arribat amb l'empres adjudicatària per rebaixar el cost de la piscina coberta. La instal·lació que es farà costarà 3,3 milions d'euros, gairebé dos menys que el que havia previst el govern municipal de CiU.


L'acord al qual ha arribat l'equipo de govern de l'Ajuntament de Cassà ha permès desencallar un tema que feia més d'un any que estava aturat. El darrer projecte de CiU costava 5,2 milions d'euros i segons el tripartit era una despesa inassumible en els temps actuals, per la qual cosa s'ha estat negociant amb l'empresa que es va adjudicar l'obra per rebaixar-ne el cost.

El nou projecte que és més modest que l'anterior, costarà 3,3 milions d'euros i està pensat que es pugui anar ampliant per si en el futur hi ha possibilitats de fer-ho.
En comptes de dues piscines només en preveu una i es construirà en una zona diferent a la prevista incialment, dins la mateixa zona esportiva municipal. El projecte presentat per Esport Aquacassa està pensat per a municipis de fins a quinze mil habitants.aquamodular.com/html/concepto/concepto.html

A més, tal i com ha explicat l'alcalde en el ple de dijous a la nit, l'empresa adjudicatària anirà abonant un cànon a l'Ajuntament cada any que servirà per anar pagant el crèdit que caldrà contractar per sufragar la despesa de construcció que podria començar aquesta mateixa primavera.

Des de l'oposició Antoni Baulida ha manifestat que estaven contents que un projecte iniciat en el seu mandat s'hagués acabat resolent i confiava que el resultat final correspongués a les necessitats de futur de Cassà.

Comentaris

Anna Cassà de la Selva
13.

Dons aquesta noticia es de fa quasi dos anys!!!! Per quant la piscina???? Algú sap alguna cosa? perque ni a l'ajuntament quant truquem ens saben dir rés de rés....

pilar Cassà de la Selva
12.

La piscina cuberta es un bé per al nostre poble i habitants ( i rodalies) jo i molts altres veins de cassà ens hem de traslladar cada dia fins a girona per poder gaudir d,aquest servei tan beneficios per a la nostre salut... ( es un servei imprescindible en els nostres temps ,penseu que hi ha moltissima gent i cada vegada més que l,unic esport que poden fer (RECOMENAT PER ELS SEUS METGES )es la natació.

PER A MOLTS POT SER UN LUXE , PERO PER UNA POBLACIÓ COM ARA CASSÀ CREC QUE ES UN SERVEI DE BENESTAR I SALUT PER ELS SEUS CIUTADANS I VEINS QUE EN PODRAN GAUDIR TOT L,ANY (ALTRES POBLACIONS MOLT MÉS PETITES JA FA MOLT TEMPS QUE,N GAUDEIXEN D,AQUESTS SERVEIS..)

Glòria Cassà de la Selva
11.

No crec que la construcció d'una piscina climatitzada a Cassà sigui un luxe. Per a molta gent, poder accedir tot l'any a una piscina suposa una millora en la seva salut. La practica de la natació, aquagym, i també els jacuzzis són molt beneficisps per a persones de totes les edats: des de nounats, adolescents, embaraçades, mitjana edat, jubilats, etc.
Crec que ja és hora de que disposem d'aquest servei.

Sergi Cassà de la Selva
10.

Ja era hora!! Per fi els cassanenca tindrem piscina coberta després de tanta polèmica, però segurs que ens tocara a pagar a nosaltres als ciutadans. Però així no haurem de anar a una altre poble a la quinta forca.

Albert Cassà de la Selva
9.

Total que la "desitjada" o no piscina, ens costarà 3,3 milions d'euros, i per fer-hi front l'Ajuntament ens ha endeutat amb un crèdit de 2 milions d'euros.
Ho trobo una bogeria!!!
Però ja que els governants de CIU i el TRIPARTIT s'han entossodit en fer-nos una piscina quin preu ens faran pagar?

Comenta aquest article