Un pas més per al nou pavelló esportiu

El pressupost municipal s'adequa a la subvenció rebuda

Política

El projecte del nou pavelló poliesportiu de Cassà continua els seus tràmits de manera accelerada per tal que pugui ser una realitat abans de finalitzar l’any 2009 tal i com estava previst. Per això , un cop aprovat el projecte pel Ministerio de las Administraciones Públicas, el consistori va acordar en sessió plenària una modificació de crèdits per incloure els diners necessaris per a la construcció del nou pavelló.

El ple es va celebrar el dimarts 10 de febrer i va ser un dels més curts de la història de l’Ajuntament de Cassà.

L’alcalde, Carles Casanova, va recordar que per imperatiu de la pròpia convocatòria de la concessió de l’ajut, l’obra a executar no es podia incloure en el pressupost del 2009 i que un cop aprovada pel Ministerio ara calia que es tingués en compte.

Per això calia incloure una doble partida d’ingressos i despeses per un valor d’1,6 milions d’euros per al nou pavelló municipal d’esports, que incrementa en un deu per cent el pressupost global de Cassà per aquest 2009.

El cap de l’oposició, Antoni Baulida es va limitar a dir que estaven d’acord i hi votarien a favor i en menys de dos minuts s’enllestís el ple extraordinari, el més ràpid de l’actual legislatura.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article