Aquest any s’asfaltaran dos camins de pagès

Llebrers de Baix i Remei

Societat

El pla únic d’Obres i Serveis de la Generalitat ha aprovat dues modificacions en l’adjudicació de subvencions a Cassà i ha acordat concedir més de setanta mil euros per a l’adequació dels camins del Remei i de Llebrers de Baix.

El cost total dels projectes és de 107 mil euros dels quals dues terceres parts seran sufragats per la subvenció del govern català que ha inclòs les obres en el pla del 2009 segons la resolució del departament de Governació.

Títol de l’obraPressupostSubvenció PUOSC
Asfaltat del camí de l'ermita del Remei40.687,2926.446,74
Asfaltat del camí de Llebrers de Baix67.277,2543.730,21

De moment l'Ajuntament ja ha encarregat els treballs per a la confecció dels plànols topogràfics dels dos camins per un import de 1.700 euros.

Per altra banda, la subvenció per a la construcció de l’edifici musical i cultural ha avançat la seva adjudicació a l’any 2010 amb un import total de 421.000 euros de subvenció, una tercera part del que està previst que costi l’adequació de la nau polivalent com a nou centre d’arts escèniques.

Comentaris

Gerard Cassà de la Selva
1.

Hombreeee!!!! per fiii!!!! Isabel, mira a mi em cau bé aquest ajuntament que hi ha ara. Deu mil anys de CiU no ho van fer, i ho fan ara aquests. Veus, jo també en sé de fer demagògia :)

Comenta aquest article