16 empreses opten a construir el pavelló del "plan Zapatero"

Costarà un milió i mig d'euros

Política

Aquest migdia s'han obert les pliques corresponents a la presentació de propostes per a la construcció del nou pavelló.En total s'han presentat 16 propostes que seran motiu de valoració tècnica i econòmica per fer l'adjudicació definitiva que es farà pública dimecres que ve

Ple municipal
Per altra banda aquest vespre, a les 7 hi haurà un ple municipal en el que es debatran diverses propostes relacionades amb la construcció de la piscina coberta, una altra opbra esportiva que es posarà en marxa els propers mesos.


L'ordre del dia del ple és el següent:

1. Aprovació de l'acta anterior

2. Dació de compte de decrets del mes de novembre

3. Proposta d'acord d'aprovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

4. Proposta d'acord d'aprovació provisional del Pla de Millora Urbana de l'Energia del carrer Castellflorit - Carretera Provincial.

5. Proposta d'acord d'aprovació de l'adequació del projecte estratègic i de viabilitat de la nova piscina municipal.

6. Proposta d'acord d'aprovació del Conveni de resolució de mutu acord del contracte de 18 de gener de 2006 de consultoria i assistència per a la redacció del projete bàsic i executiu de la piscina coberta municipal, redacció del seu estudi de seguretat i salut, direcció facultativa de les obres, control de qualitat i coordinació de seguretat i salut entre l'Ajuntament de Cassà de la Selva i Ricard Balcells i Comas.

7. Proposta d'acord d'aprovació del Conveni per a l'encàrrec de la modificació del projecte executiu de la piscina coberta municipal, redacció del seu estudi de seguretat i salut, direcció facultativa de les obres, control de qualitat i coordinació de seguretat i salut entre l'Ajuntament de Cassà de la Selva, Sports Aqua Cassà SL i Ricard Balcells i Comas

8. Moció en suport dels grups de cultura popular tradicional catalana que utilitzen material pirotècnic.

9. Informe de l'alcaldia i els regidors

10. Torn obert de paraules

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article