CiU considera mediocre i poc il·lusionant el projecte de piscina coberta

El ple aprova els tràmits per tirar endavant la instal·lació

Política

Els regidors de CiU a l’Ajuntament de Casà es van abstenir en els dos punts del ple del mes de febrer que avançaven en la construcció de la piscina coberta. Segons els regidors de l’oposició el projecte pactat per l’equip de govern, que costarà dos milions d’euros menys que el previst per CiU, és mediocre, inadequat per un poble per Cassà i no il•lusiona els ciutadans.

Emili Rebugent va ser molt contundent quan va qualificar de “mal, muy mal” el projecte de piscina pactat per l’equip de govern amb l’empresa concessionària, ja que no serviria per a algunes de les finalitats que s’havien previst en el projecte definit inicialment per CiU. Segons Rebugent la piscina de Cassà havia de ser més que uns instal•lació esportiva i havia de ser un punt de trobada dels cassanencs, que donés prestigi al poble i que tingués un nivell de qualitat i de serveis que el transformés en un punt de referència comarcal. Per la seva banda Antoni Baulida va insistir en aquesta visió dient que el seu projecte era econòmicament viable i que la retallada feta per l’equip de govern donaria com a resultat una piscina poc il•lusionant per als convilatans.

Des de l’equip de govern, que amb els seus vots van tirar endavant uns acords que resolen el pacte signat per l’anterior alcalde, es va recordar que el projecte que havia deixat CiU era inviable entre altres coses perquè l’empresa no podia complir els compromisos econòmics als quals s’havia sotmès i perquè el projecte pensat en temps de bonança econòmica era poc recomanable en situacions de crisi com l’actual.

Tant l’alcalde, Carles Casanova, com el regidor d’hisenda, Josep Hernández, com el del PSC, Miquel Àngel Chamorro, i el de l’Alternativa, Aureli Hernandez, van rebatre les afirmacions dels regidors de l’oposició dient que la piscina donaria un servei molt important al poble i que la instal•lació estava pensada per a ser ampliada amb la qual cosa si la situació econòmica ho aconsellava, es podrien fer les millores que reclamaven des de l’oposició.

El ple del mes de febrer va treure a la llum temes que semblaven tancats ja que des de l’oposició es va recordar que la moció de censura presentada aviat farà un any tenia uns objectius poc clars i que havia servit per unir les forces de persones que no tenien res en comú i només volien treure l’alcaldia a CiU.

Comentaris

isabel Cassà de la Selva
1.

akets faran la piscina,el pabello etc...... en conpte de porta la contraria al antic gober son aixi de prepotens no escoltan a ningu,lo que no faran es una enquesta al poble preguntan que tal aket any de gobern,primer perque ya saben la resposta i segon perque no els importa la opinio del poble,aixi que no teniu res a fe els de la oposicio, nomes que pasi els tens i fora aquet mal son,lo pijor es que el seu pas per ayuntament quedara de herencia pel poble i sempre recordarem aquet gobern com uun mal son.

Comenta aquest article