L'empresa TEyCO construirà el pavelló esportiu

Les obres començaran el 23 de març

Política

Segons informacions municipals, per acord de la Junta de Govern Local extraordinària celebrada aquest matí, s'ha aprovat contractar l'empresa TEYCO per tal que construeixi el pavelló esportiu de Cassà que s'ubicarà on hi ha la pista coberta. Les obres podrien començar el pròxim 23 de març.


Cal recordar l'alt nivell de participació d'aquesta licitació, amb un total de 16 empreses, així com la qualitat de les ofertes presentades.

Un dels paràmetres més importants a l'hora de l'adjudicació de l'obra, tal i com es demanava en l'anomenat Pla Zapatero per donar suport a iniciatives municipals,  és el que fa referència a les persones que es contractaran. La proposta guanyadora presenta un personal propi de 18 persones i un total de 20 persones més que es contractaran en situació d'atur.  L'empresa Teyco té la seu central a Barcelona amb una delegació a Girona.

L'empresa guanyadora ha aconseguit dotze punts més que la seva principal rival en el procés d'adjudicació municipal i ha ofert 270.000€en millores en els acabats i equipaments de la nova instal·lació esportiva municipal. En principi està previst que el 20 de març es faci l'acte de replanteig de l'obra i que el dia 23 puguin començar els treballs de construccio del pavelló que ha d'estar acabat a final d'any.

Un cop adjudicada l'obra, el Ministerio de les administracions Públicas farà un pagament inicial del 70% del cost de l'obra (1,6 milions d'euros) a lAjuntament de Cassà.Comentaris

Noar Cassà de la Selva
2.

Ull no confondre les cintes del cross , que es van deixar en aquella zona pq la secció d'atlatisme pugui seguir entrenant.

Jòlia Cassà de la Selva
1.

He passat per la zona avui mateix i sembla per les cintes que cerquen el perímetre que les obres es mengen tota la zona de camp "no urbanitzat" dels voltants.

Realment tot aquest "patrimoni verd" que tan goig dona quan passejes anirà a norris???

Si és així, em sembla una salvatjada i una falta de respecte als ciutadans/nes.

Comenta aquest article