Dia mundial de l'aigua

Diumenge, 22 de març s'inaugura la nova estació de filtratge

Societat


El proper diumenge 22 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, s’inaugurarà la nova Estació de filtratge de Cassà de la Selva, ubicada als Dipòsits municipals d’aigua de la Mina Vella, també coneguts com els dipòsits de Can Carbó.


 L’esperada estació de tractament permetrà, entre d’altres paràmetres, poder reduir els continguts de ferro i manganès de l’aigua, podent aprofitar d’aquesta manera el pou de la deixalleria a ple rendiment, i dóna garanties de cares als 2 nous pous que es troben en construcció i que també presenten indicis de tenir un alt contingut de ferro.

Els actes d’inauguració i celebració del dia mundial de l’aigua començaran a les 9 del matí amb una caminada des de l’Estació, fins a la resclosa del Limbo, a la Verneda, seguiran a les 11h. amb la inauguració de l’estació per part de les autoritats, i finalitzaran a les 12 a la Plaça La Coma, amb l’espectacle d’animació infantil “El riu ja no riu”, el repartiment d’airejadors per a les aixetes per tal de fomentar l’estalvi d’aigua, i una actuació dels Gegants de Cassà, que enguany celebren el cinquantè aniversari.

Cal fer esment al fet que els Gegants es van adquirir el 1959 precisament per celebrar la finalització de la xarxa de distribució d’aigua potable al poble.

Els actes estan organitzats per l’Ajuntament de Cassà, amb la col•laboració de la Colla Gegantera, Aqualia i la Colla Excursionista Cassanenca.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article