CiU insisteix que és un error fer la piscina més barata

Aprovat el nou contracte de construcció i gesió de la instal·lació

Política


El grup municipal de CiU va mantenir la seva postura que és un error fer una piscina coberta més barata a Cassà ja que el projecte més adequat a Cassà és el de fer la piscina que constava dos milions més d’euros al poble.

El ple ordinari de dijous continuà avançant en el projecte plantejat pel govern tripartit i en la sessió ordinària del mes de març els vots del PSC, ERC i l’Alternativa van tirar endavant la proposta negociada pel govern per una piscina que costarà 3, 25 milions d’euros enfront als 5,2 milions que costava el projecte previst per CiU.

Antoni Bualida, portaveu de CiU va dir que era un error fer aquesta instal•lació, a que Cassà es mereixia una piscina més gran, pensant en els pobles del costat, més que no pas un projecte reduït pensat per a pobles més petits i “aillats”.

Des de l’equip de govern el regidor d’hisenda Josep Hernandez va explicar el contracte de concessió d’obra pública i de gestió de piscina que preveu que l’empresa que farà l’obra i explotarà la piscina pagui un lloguer mensual, durant vint-i-cinc anys per aquesta explotació. Si no compleix amb aquest pagament, que permetrà anar retornant el crèdit, la concessió es pot rescindir.

Les obres de la nova piscina podrien començar el pròxim mes de maig i perllongar-se durant un any.

L’alcalde de Cassà, Carles Casanova (ERC), va dir que aquest acord significa un pas definitiu per tirar endavant un projecte que il•lusiona el poble de Cassà i pel qual han treballat durant els darrers dotze mesos.

Comentaris

Aldric Cassà de la Selva
4.

Isabel, hauries de tenir en compte que el projecte de la piscina coberta va ser una iniciativa de l'equip de govern anterior. L'actual l'ha heredat i ha hagut de fer mans i mànigues per rebaixar el cost del projecte previst inicialment, que era una burrada per un poble com Cassà. Caldria parlar de les coses amb una mica més de coneixement de les coses. Jo, d'altra banda, tampoc no la considero imprescindible, però les coses són com són i aquest és un projecte de l'equip de govern que encapçalava l'exalcalde Antoni Baulida. Salut!

Pere Bosch Cassà de la Selva
3.

D'acord, ens pot il.lusionar o no, però em sembla que el punt de partida és que l'ajuntament estava obligat a fer-la per un acord ja pres. Pel que es veu hi ha a qui no li fa cap il.lusió (com la isabel), hi ha a qui li fa il.lusió (alguns que han votat a l'enquesta entr els quals m'hi incloc) i hi ha qui no li fa il.lusió la que es farà per petita i poc ambiciosa (curiosa opinió de CiU).

Welis Cassà de la Selva
2.

Obviament hi ha molta gent que no li ilusiona la piscina....al igual que hi ha gent que SÍ li ilusiona (del nostre poble i dels pobles del voltant) ...
El que serà determinant per veure si ilusiona o no es quan la gent s'hi pugui apuntar...després es veurà qui ha parlat més del compte sense coneixement de causa.

isabel Cassà de la Selva
1.

aquet alcalde que no parli i digi que al poble li il-lusiona la piscina cuberta,segons la enquesta feta en aquesta pagina el 52 per cent diu que no,una vegada mes els importa poc la opinio del poble,son uns prepotens ells fan una vegada mes el que volen.aixi que señor alcalde parla per tu que ets un dels poc que te il-lusiona la piscina.

Comenta aquest article