Al setembre s’estrenarà el nou CEIP

Societat

El ritme de les obres de construcció del CEIP Aldric que executa l’empresa Cots i Claret porten el ritme previst i permetrà que el curs que ve es pugui estrenar el centre.

En principi està calculat que els alumnes d’infantil ja puguin començar el curs al nou CEIP Aldric mentre que els de Primària ho farien uns mesos més tard, ja que la culminació de les obres està previst per a finals del mes de novembre.

Segons ha informat el regidor d’Ensenyament, Miquel Chamorro, s’estan complint el ritmes previstos i si no hi ha incidències meteorològiques extraordinàries es podran assolir els objectius previstos per poder estrenar el centre el curs 2009/10.

Les obres que van començar el mes de gener en aquests moments ja han avançat en la col•locació de les estructures dels blocs d’aularis i serviran perquè els alumnes del CEIP Aldric, que actualment fan ús d`’uns mòduls prefabricats al costat de la llar d’infants es puguin ubicar en un centre de nova construcció que permetrà atendre la demanda d’alumnes de les escoles de Cassà i pobles veïns (Llambilles, Sant Andreu Salou i Campllong) en els pròxims anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article