Sis-centes persones a la trobada diocesana de Vida creixent

Societat
"FELICITATS". Així ens ho ha manifestat la Comissió Diocesana de "Vida Creixent".
Felicitats a la Parròquia per acollir la Trobada, per l'organització, pel servei desinteressat de les persones voluntàries.
Felicitats, també, a l'Ajuntament per la seva predisposició, pels diferents serveis realitzats i per les facilitats a l'hora de dur a terme la Trobada. Només cal dir: "Alegrem-nos-en".

Les persones vingudes d'arreu de la geografia diocesana, marxaren de la Trobada molt satisfetes, així ho anaren manifestant a l'hora d'acomiadar-se.

A mesura que anaven arribant els diferents autocars (10) se'ls acollia, oferint-los la possibilitat de fer un volt per la població, o anar directament a l'església.

Un cop a l'església, cap a el Germà Salvador Coma (del col•legi La Salle) feu una explicació molt pedagògica i catequètica del Retaule del presbiteri. A un quart de 12, assaig de cants. I a 2/4 de 12, l'Eucaristia, presidida pel bisbe de Girona, Francesc Pardo, acompanyat pel bisbe emèrit, Carles, i vint-i-cinc capellans més. Feia goig.

La Coral acompanyà la celebració amb els cants, molt participats per tota la gent. Cal remarcar les ofrenes, sobretot quan les notes musicals del "Cant dels ocells" ressonaren per tota l'església; fou l'ofrena del poble de Cassà.

En acabar la Missa es feu l'Assemblea, amb paraules del President Diocesà del Moviment (Pere Canaleta), d'un membre de la Parròquia de Cassà (M. Dolors Godoy), del Consiliari Català del Moviment (Mn. Jaume Bada), de l'Alcalde de la població (Carles Casanova), acabant els diferents parlaments el Consiliari Diocesà (Mn. Ramon Oller).

L'església quedà plena de gom a gom, amb un total d'unes sis-centes persones. Certament feia goig. Cal dir que ha estat una Trobada que ha traspuat vida i joia. Felicitem-nos-en.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article