Quin fangueig!

El mercat de dissabte, intransitable

Societat

El mercat d'aquest dissabte ha esdevingut un autèntic problema per a compradors i venedors tota vegada que les pluges de les darreres hores i les feines fetes per anivellar el terra de la plaça han provocat un fangueig considerable que feia fins i tot perillosa la circulació de vianants per la zona.


Dijous passat els operaris acabaven de col·locar terra als voltants dels relleus empedrats que hi ha al passeig de Vilaret amb l'objectiu d'anivellar el terra de la plaça, però dissabte s'ha vist que la solució no era l'adequada, coma mínim en temps de pluja.

La terra col·locada s'ha convertit en un munt de fang relliscós i en el que s'enfonsaven les sabates i els carretons dels vianants, cosa que ha provocat les queixes dels que anaven a mercat i veien com calia anar molt en compte de no trepitjar les àrees arranjades, que eren les més perilloses.

Tal i com ha quedat la plaça és evident que caldrà tornar-hi a actuar-hi per trobar una alternativa que afavoreixi la circulació de l'aigua i evitar els problemes i més si es tenen en compte les previsions meteorològiques dels propers dies.

Altrament, sembla que la pluja ha incentivat les ànsies exploradores d'alguns rosegadors com la rata de la imatge que ha sortit a donar un tomb per tot el passeig de Vilaret, potser a recollir les restes del mercat...

Comentaris

Jo mateix Cassà de la Selva
2.

Aldric crec que seria millor arreglar el passeig perquè això no passes...

Aldric Cassà de la Selva
1.

En dies com aquests es podria tancar la plaça de la Coma i fer el mercat allà.

Comenta aquest article