Teatre de Guerrilla omple el polivalent

Un miler de persones assisteixen a la representació de FUM

Cultura

Prop d'un miler de persones van assistir dissabte  a la nit  a la presentacio de l'espectacle Fum que el grup Teatre de Guerrilla va escenificar a l'escenari de la nau polivalent. El grup selvatà va aconseguir un gran èxit en aquesta sessió teatral, organitzada per la Unió Deportiva Cassà.


En la venda anticipada ja s'havien venut més de set-centes entrades, cosa que evidencia el poder de convocatòria del grup arbucienc, que amb una acurada escenografia va posar sobre l'escenari una mordaç sàtira sobre els polítics actuals (alguns, van aclarir).

El públic va xalar de valent amb la representació i va aplaudir els membres de Guerrilla, que la final van sortir a saludar amb una bufanda del Cassà i van fer esment a la realitat esportiva i futbolística local.

Fum és la història de tres amics que elucubren sobre el que ells podrien fer en política i a partir d'una sèrie de gags molt ben lligats van desenvolupant el que en principi és una idea eixelebrada i que es podria convertir en una hilarant realitat.

L'obra es presenta en tres parts ben clares, la primera de les quals és la que mes bé sintonitza amb el públic, ja que conté els elements clàssics que han fet popular el grup teatre de Guerrilla tant als escenaris com a les seves aparicions televisives.

Personatges de cada dia, que tots podem trobar pel carrer i que eleven la seva condició de persones vulgars a la categoria de protagonistes gràcies en bona part al gran paper de Carles Xuriguera que és el principal actor en aquesta obra. Quim Masferrer i Rafel Faixedes completen l'elenc artístic d'una obra que està assolint un considerable èxit en la seva gira per tot Catalunya.

A Cassà, el grup teatre de Guerrilla hi havia actuat fa uns quants anys al teatre del Puig d'Arques i quan encara tot just començava a nèixer la idea també havien actuar en una representació a l'envelat durant la Festa Major de fa quinze anys. Van tancar la seva actuació d'aquest dissabte a Cassà recordant aquestes anteriors estades al nostre poble.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article