El tripartit garanteix la solidesa del pacte

Balanç d'un any de govern municipal

Política

Els cap de llista dels grups municipals d'ERC, el PSC i l'Aternativa, Carles Casanova, Miquel Chamorro i Aureli Hernàndez, han protagonitzat la xerrada informativa de l'equip de govern en la que han passat balanç a un any de mandat i han garantit que el pacte es mantindrà fins a final de legislatura.


Els tres caps de llista ha aprofitat que el passat 5 d'abril es va complir un any de la moció de censura per presentar en un acte públic, retransmès per l'emissora municipal, la tasca feta durant aquest dotze mesos.

Els tres regidors han assenyalat que s'ha fet molt bona feina en el que es porta de mandat i s'han mostrat satisfets de com ha funcionat la relació dels tres grups així com per haver superat les dificultats que representava agafar el govern municipal en una situació difícil.

Carles Casanova, com alcalde de Cassà ha destacat els cinc elements més destacats d'aquest any: l'acompliment de les línies bàsiques del pacte, haver desencallat les qüestions pendents del govern de CiU, la bona sintonia i col·laboració entre tots els regidors dels diferents grups, el consens en la definició de les línies mestres de treball i la garantia de continuïtat durant els dos anys que queden de legislatura municipal.

Després de la intervenció inicial, els tres regidors han anat passant revista a l'actuació municipal dels dotze mesos anteriors i han anunciat els projectes de treball futur.

Han parlat tant de grans obres, com el nou centre d'arts escèniques, la rehabilitació de can Trinxeria o la possible construcció d'una nova llar d'infants, fins a projectes més acostats al ciutadà com la necessitat de millorar la neteja del poble o el programa Reciclatext que el curs que ve permetrà a tots els alumnes de primària de cassà tenir els llibres de text de manera gratuïta.

L'axte s'ha acabat amb un torn obert de paraules del poc públic -menys de vint persones- que ha assistit a la sessió en directe celebrada a la Sala Galà.Comentaris

Pere Bosch Cassà de la Selva
7.

Gràcies Isabel pel teu vot tot i que no em presentaré perquè portar un ajuntament és molt més complicat del que ens pensem tots plegats i comporta una gran responsabilitat.
Només una cosa, et recomano que parlis amb algun dels regidors, tranquilament, tenen la porta de l'ajuntament oberta a tothom, i li consultis tots els dubtes que tens; sé per experiència que la millor manera d'obtenir informació és anar a l'arrel.

isabel Cassà de la Selva
6.

pere yo no e dit que cobran la contribucio de cop perque encara no se te que paga,tu tens fixacio en tot lo que yo dic,dons aquesta vegada a estat una tal montse que a dit que li an cobrat las escombrerias tot de cop tot demanan fraxcionarlas,te felicito perque es mol bona persona per lo que conec de tu i puc entendre que no te agradit els meus comentaris,yo si que te puc di que personas com tu tindrian que porta un carrec al ayuntament segu que tots aniria mes be,aixi que espreo que las proximas eleccions et presentis el meu vot el tens segur.

Pere Bosch Cassà de la Selva
5.

Isabel, no et posis a la defensiva que no t'he dit res malament, només et proposo que si tens solucions per les coses que creus que es poden fer millor les proposis i així potser tot anirà millor. De totes maneres recorda que solucionar les coses és molt més difícil que criticar sense fonament ni documentació amagant-se en l'anonimat.
A part d'això, en cap moment no he dit que tot estigui perfecte, no ho està i hi ha molta feina per fer encara que potser gent com tu podria ajudar a fer-la.
PD: t'has preguntat o has preguntat perquè han cobrat els rebuts de les contribucions tot de cop sense partir-los? (no val contestar que ho han fet perquè són uns prepotents que no escolten a la gent)

isabel Cassà de la Selva
4.

pera els resultats son evidens,tu que te semble que tot esta ben fet apa dons mol be,ara yo crec que no soc la unica persona que no esta contenta de la manera de fe del actual gobert la diferencia es que yo faig algun comentari,i altre gent no,ara si no te agradan pasa del tema i llestus.

Pere Bosch Cassà de la Selva
3.

Segueixo dient que m'agradaria veure la (o en) Isabel fent d'alcalde, si tot ho fan tant malament és que ella (o ell) deu saber com s'ha de fer bé. A part de dir que són uns prepotents, que ho fas a tots els comentaris que escrius, podries dir com s'haurien de fer millor les coses. Vinga jo t'animo a fer-ho si t'atreveixes.

Comenta aquest article