Tràgica discussió familiar

Un home es treu la vida després d'atrinxerar-se unes hores a casa seva

Societat

Un veí de Cassà de la Selva ha mort aquesta matinada, pressumptament després de llevar-se la vida amb un tret. L'home finat, A. P.C., havia amenaçat la seva família i s'havia tancat a la casa amb una escopeta escridassant la policia que intentava entrar al seu domicili des de primeres hores de la nit.


Els fets van començar el dia 22 a les set de la tarda quan es va originar una discusió familiar a la casa on vivia el matrimoni i un fill de vint anys; una agressió de l'home a la dona sembla que va desencadenar els fets, ja que la dona va dir-li que demanaria el divorci cosa a la que el seu marit va respondre agredint-la i amençant-la de mort.

Atesa la violència del'agressió del marit el fill va intentar desfer la barallla i va lliurar la seva mare que va poder fugir a casa d'un veí. Després el pare va agafar una escopeta per matar el fill però aquest també va poder fugir a casa dels veïns on es van refugiar mentre arribava la policia.

Avisada la poicia es van desplegar per la zona un considerable nombre de mossos d'esquadra i equips especials que van intentar convéncer l'home que deposés la seva actitut. No ho van aconseguir i quan a les tres de la matinada van decidir entrar a la casa esbotzant la porta, van trobar l'home mort pressumptament d'un tret de la seva pròpia escopeta.

El finat, segons alguns veïns, era de carácter irascible i havia tingut amb anterioritat altres actituds violentes tant amb la seva família com amb alguns veïns en èpoques anteriors.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article