Denuncien un empresari llagosterenc per agredir un regidor de Cassà

El responsable de Medi Ambient, David Vila, va rebre un cop al cap

Política

Un empresari de Llagostera, S.N.,  va ser detingut per la policia local de Cassà i acusat d'agressió a l'autoritat per la patacada que va donar a un regidor del consistori  en una de les dependències de l'Ajuntament de Cassà.


Els fets van passar dimecres passat al despatx del regidor de l'equip de govern David Vila (ERC) que estava reunit amb un home de Llagostera que es dedica al reciclatge i tractament de deixalles.

En un moment donat, l'empresari va atacar el regidor i li va fer una ferida al cap que posteriorment li va ser curada al CAP de Cassà amb un punt de sutura.

L'agressor va ser detingut per la policia local que va tramitar una denúncia al jutjat per agressió.

El regidor, David Vila (ERC), és el responsable de l'àrea de Medi Ambient i malgrat l'agressió no va patir ferides greus.

Encara que inicialment estava previst que la resolució es fes via judici ràpid, el fet que la víctima fos un regidor de l'Ajuntament comporta un atemptat a l'autoritat amb la qual cosa la pena és més important (entre dos i quatre anys de presó), per la qual cosa el cas es jutjarà a l'Audiència de Girona.

Comentaris

jup Cassà de la Selva
5.

Penso que sería bo que en David expliqués que és el que realment va passar al seu despatx. Si el motiu de l´agresió per part del "individuo" de Llagostera te que veure amb el nostre ajuntament o be va ser per motius aliens i particulars entre ells dos. Aquestes històries, com moltes altres, com més transparents millor.
L´Ajuntament tindria que actuar amb tota la seva força legal.

Anna Maria Pages Reverter Cassà de la Selva
4.

DAVID TENS TOT EL MEU SUPORT

Pere Bosch Cassà de la Selva
3.

David, tot el meu suport i el de la meva familia. Que la força principal sigui la de les paraules i no la de la violencia.

Pau Cassà de la Selva
1.

Continuaré pensan que els nostres regidors són mol valents, sembla mentida que tractin amb persones!
ANIMS i endevant.

Comenta aquest article