Festa de fi de curs dels alumnes de català

Divendres que ve, a l'Estació

Política

El Servei Comarcal de Català del Gironès, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), organitza, per primer cop, una festa de final de curs per a l’alumnat dels cursos de català de la comarca i també per a les persones que han participat al programa “Voluntariat per la llengua”.

L’acte, que tindrà lloc el 29 de maig, a partir de les 8 del vespre, al parc del Carrilet de Cassà de la Selva, consistirà en una ballada de sardanes i un berenar per a tothom.

Les colles sardanistes de Cassà oferiran un parell de sardanes de lluïment; a continuació, animaran el públic assistent a unir-se’ls i aprendre a ballar aquesta dansa i acabaran el taller amb una rotllana conjunta on tothom podrà practicar el ball. Per recuperar forces després de l’esforç, hi haurà un merescut berenar per a tothom.

L’organització de l’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà de la Selva i l’empresa Joaquim Albertí, SA.

Amb aquesta iniciativa no només es pretén tancar els cursos de català del Gironès, sinó que també es vol fer un acte integrador en què tot l’alumnat, sigui de la procedència que sigui, pugui participar d’un dels elements que conformen la cultura catalana i que és molt present en aquest municipi, amb llarga tradició tant de músics com de dansaires.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article