L'oposició abandona el ple quan es passava balanç de la Festa Major

Insòlita reacció de CiU al final de la sessió

Política

De manera insòlita i inaudita en aquesta legislatura, els regidors de CiU en pes han abandonat aquest vespre la sessió ordinària, just quan estava a punt d'acabar i en el torn obert de paraules es debatia com havia anat la Festa Major.


Després d'una interpel·lació de Xevi Bernà (CiU), que opinava que el balanç de la festa no podia ser tan positiu com havia deixat entreveure el regidor de cultura, Xavier Romero, aquest regidor ha insistit que el balanç era bo i que a més calia tenir en compte que la festa d'enguany havia tingut un pressupost inferior en un 25% al d'anys anteriors, ja que calia ser molt curós en la despesa i ha afegit  "s'han acabat els temps de barra lliure".

Aquesta expressió és la que ha provocat la indignació de l'exalcalde Antoni Baulida que ha respost amb duresa dient que "mira les paraules quan es parlen de cèntims" ; sense més n més s'ha aixecat mentre l'alcalde Carles Casanova intentava entendre el que passava i ha abandonat el ple seguit dels seus cinc companys d'equip.

Carles Casanova ha explicat que els regidors de CiU abandonaven la sessió i ha donat el ple per acabat, davant l'astorament del públic assistent.

Fins aquest moment el ple havia transcorregut amb tota normalitat i els regidors de l'oposició havien votat a favor bona part dels temes portats a la sessió, fins i tot un de referent a l'aprovació del text refós del POUM que tradicionalment no comptava amb els vots favorables dles regidors de CiU.

Comentaris

ARCADI Cassà de la Selva
20.

Jo se el que van fer els altres bé o no pero es que els que tenim ara apart de tenir una brigada emprenyada perquè no cobren les hores per exemple encara tenen pendent les de la fira de caça i continuar amb els projectes que ja venen dels anteriors ,com la piscina que acabaràn amb una bassa i un tendall i que l'empresa adjudicataria si vol pot reclamar danys per enderreriment del pacte aprovat,manquen espais esportius ,com que en Zapatero ens sumbenciona mig pavello aprofitan la pista coberta adaptarem el polivalent per fer aules de no ser què perquè estava en el seu programa i no ja pressupost per fer-ho en altre lloc,i els equips de basquet a l'ivern seguirem entrenan a els patis de les escoles senyors acabarem el mandat i l'unic de positiu els llibres de text d'en chamorro .
Potser els altres eren molt dolents,pero el que si estar clar que el que ja ara no donen la talla n'hi e bon tros
Agrairia que si teniu que amagar la vostra identitat per fer un comentari ho deixessiu corre hi fer menyspreus personals no ter lloc a la politica sempre ès el grup perquè en els plens i cessions tot es vota.

Francesc Cassà de la Selva
19.

Sergi, tens tota la raó, son una colla d'afeccionats, almenys quan tu hi eres, no hi havia crisis, la borsa tocava màxims histórics, Marina d'Or ciudad de vacaciones venia els apartaments com xurros, els bancs tenien ( o deien tenir ) els diners que volien per deixar-nos hipoteques al 120%, la indústria només feia que reclamar mà d'obra forània i i el Madrid guanyava les lligues, però .. ai làs!!! arriven aquests quatre afeccionats us monten una moció de censura i ja ho veus com ha acabat tot, la borsa enfonsada, no hi ha qui compri un apartament a Marina d'Or, els bancs i Caixes no saben com fer-s'ho per no petar, l'atur aumenta, i el Barça guanya el triplet... i a més sempre hi ha aquell periodista amb ganes de tocar alló que no sona i dir coses que no ens agrada sentir.Com creus que ho podriem solucionar?? potser si li fem una trucada a en Berlusconi perque ens doni algún consell?

ARCADI Cassà de la Selva
18.

Darrera aquest ai,ai,ai ja un color politic i jo no me idintifico en cap color simplement m'ajusto als fets,dit de diferent manera moció de censura a la mala gestió si,pero si la gestió no ha de millorar,
al poder el que el poble elegeix no el que nosaltres diem que es llegitim, no es l'ho mateix unes eleccions ,que una mocio de censura mestre ,pero molts cops es recorre aquest cami pe arribar al poder o no,i amb això no vull dir que l'equip anterior fes les coses del meu agrat i satisfacció n'hi molt menys.

Pere Bosch Cassà de la Selva
17.

Si us plau, no fem servir l'anonimat per escampar els fems en qualsevol sentit, em sembla que som prou educats tots per poder defensar els nostres arguments sense faltar al respecte, tant sigui a favor com en contra del tema que es tracta.
D'altra banda, al senyor Sergi Baulida (per mi tothom és senyor si ell mateix no em demostra el contrari sense intermediaris), considero que fer servir termes com "col·laboracionistes" i "règim actual" està una mica fora de lloc, no ens trobem ni en el tercer reich ni en temps de Franco. I les amenaces d'obrir debats sobre temes foscos s'han de fer amb proves, si penses que s'ha fet alguna cosa il·legal denuncia-ho sense dubtar ja que si no ho fas et converteixes en còmplice.

bocabadat Cassà de la Selva
16.

Si, Si. Bocabadat i astorat. Ara resulta qu`els de CIU, son professionals de la politica. Perdoneu la meva ignorància, pèro em pensava que a Cassà es treballave `conjuntament? `per el POBLE, i la política es deixave per altres. Donades les cirscunstáncies, reclamaria als que es creuen ´professionals ´que ho demostrin fent oposició constructiva i no tinguent Rebequeries de nano de parvulari.

Comenta aquest article