Intens cap de setmana a la piscina

Societat

Aquest cap de setmana a la piscina municipal de Cassà ha ha dues activitats que animaran la vida de les instal·lacions. aquest dissabte, la participació a la campanya contra l'eslcerosi múltiple, Mulla't, i diumenge amb la festa dels inflables


La participació aquest migdia a la proposta d'ajuntar milers de catalans tirant-se a l'aigua al mateix moment a les piscines del país, ha comptat amb la participació de tres representants de l'equip de govern de l'Ajuntament de Cassà: Carles Casanova, alcalde, d'ERC, Xavier Romero, del PSC, i Aureli Hernandez de l'Alternativa. Tots tres s'han llançat a les aigües de la piscina cassanencaon han fet uns quants metres per contribuir a la campnya "Mulla't contra l'esclerosi múltiple".  La jornada ha continuat durant tot el dia.
Diumenege hi harà la festa per a la mainada amb activitats des de 2/4 d'11 fins a 2/4 de 2 amb una recaptació que es destinarà a la Residència hospital Sant Josep de Cassà.

Comentaris

ARCADI SITJÀ Cassà de la Selva
3.

Estem sans potser demà no,som joves segurament demà serem grans,sens
dubte un10.

banyista Cassà de la Selva
2.

Jo cada dia vaig a la piscina i aquest dia dono un donaiuen en canvi en aquest poble no som gaire solidaris, perque només i van anar unes 70 persones, en canvi altres dies hi ha moltissima més gent.
És la crisis? no, perquè cada any passa el mateix sempre som els mateixos que assistim a la pscina.!!

SCM Cassà de la Selva
1.

Els meus anys no em permeten "mullar-me" a la piscina. M'adhereixo
plenament a la iniciativa i mirem tot de ser generosos.

Comenta aquest article